Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNI investește într-un centru de recuperare balneară în orașul Techirghiol, în valoare estimată de peste 55 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

05 Sep, 2024 15:16 472 Marime text
Techirghiol sanatoriu. Sursa foto - google.maps
  •  Contractul „Proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții: "Construire centru de recuperare balneară în orașul Techirghiol" este scos la licitație de Compania Națională de Investiții SA.
  • Valoarea achiziției este de 55.683.748,27 lei.
  • Ofertantul trebuie să dovedească faptul că a realizat o cifră de afaceri de minimum 63.862.000 lei.
 
Compania Națională de Investiții SA investește peste 55 milioane de lei într-un centru de recuperare balneară în orașul Techirghiol. Contractul „Proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții: "Construire centru de recuperare balneară, strada Ovidiu nr. 5, lot 1/2, orașul Techirghiol, județul Constanța" are o valoare estimată de 55.683.748,27 lei.
 
Ofertele de participare la licitație pot fi depuse până pe data de 17.10.2024, ora 15:00, urmând să fie deshise în aceeași zi și la aceeași oră. Oferta trebuie sa fie valabilă până la 17.10.2025.
 
Valoarea estimată a contractului este de 55.683.748,27 lei, fără TVA, este compusă din:

- Capitolul 3 – Cheltuieli pentru proiectare şi asistenţă tehnică a proiectantului: 1.868.437,88 lei;
- Capitolul 4 – Cheltuieli pentru investiţia de bază: 52.955.367,80 lei;
- "Capitolul 5 - Alte cheltuieli – Subcapitolul 5.1 Organizare de șantier: 859.942,59 lei compus din:
1.  Subcapitolul 5.1.1 – Lucrări de construcții: 644.956,94 lei;
2. Subcapitolul 5.1.2 – Cheltuieli conexe organizării șantierului: 214.985,65 lei.
 
 
Responsabili de atribuirea procedurii publice

 
 
Persoanele cu funcții de decizie în cadrul autorității contractante responsabile de organzarea, desfășurarea și atribuirea procedurii publice sunt: director general - Manuela Irina Pătrășcoiu; director Direcția Economică, Achiziții și Resurse Umane – Daniela Ileana Orodel; șef Serviciu Control Financiar Preventiv – Valentin Cherățoiu; director Financiar - Mădălina-Elena Babiaș; director Direcția Promovare Investiții - Georgiana Alexandra Vasilescu; director Direcția Juridică și Contractare - Luiza Andrei; șef Serviciu Avizare și Asistență Juridică - Felicia Carmen Stoica; șef Serviciu Contractare si Monitorizare Contracte - Andra Catalina Dragomir; inspector tehnic Departamentul Promovare Investitii Majore – Robert Alexandru Ivorciuc; șef Serviciu Achiziții - Daniel Popescu.
 
Membrii comisiei de evaluare: președinte cu drept de vot – Cecilia Maria Piroi; membri 1 – Olivia Andreea Raileanu; membru 2 – Gabriela David; președinte de rezervă - Andrei Cornel Topcea, membru de rezervă 1 – Nicoleta Ristea; membru de rezervă 2 – Sebastian Tătaru.

 
Condiții pentru ofertanți


 
Media pe ultimii 3 trei ani (2021, 2022, 2023) a cifrei de afaceri să fie cel puțin egală cu 63.862.000 lei. Ofertantul trebuie să dovedească faptul că a realizat o cifră de afaceri de minimum valoarea precizată mai sus, calculată ca medie aritmetică a ultimilor 3 ani, așa cum au fost aceștia nominalizați anterior.
 
De asemenea, ofertantul trebuie să facă dovada că, în ultimii 5 (cinci) ani calculați până la data-limită stabilită pentru depunerea ofertelor, au fost executate în conformitate cu normele profesionale în domeniu și duse la bun sfârșit lucrări similare cu cele ce fac obiectul contractului care se atribuie prin procedura de atribuire a contractului de achiziție publică la nivelul unui contract, maximum 2 (două) contracte, cu o valoare totală, cumulată, fără TVA, mai mare sau cel puțin egală cu 42.574.000.00 lei.
 
Ofertantul trebuie să facă dovada că, în ultimii 3 (trei) ani calculați până la data-limită stabilită pentru depunerea ofertelor, au fost prestate în conformitate cu normele profesionale în domeniu și duse la bun sfârșit servicii similare cu cele ce fac obiectul contractului care se atribuie prin prezenta procedură la nivelul unui contract, maximum 2 (două), cu o valoare totală, cumulată, fără TVA, mai mare sau cel puțin egală cu 1.868.000 lei.
 
Ofertantul trebuie să facă dovada faptului că dispune de efective medii anuale din ultimii 3 (trei) ani ale personalului angajat care prestează servicii și execută lucrări și al cadrelor de conducere (precum arhitecți, ingineri, subingineri, muncitori calificați, muncitori necalificați) de minimum 77 (saptezecisi sapte) de persoane de persoane.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
Citește și:
 
Ce decizii au fost dictate. Licitația pentru asistență tehnică și dirigenția de șantier pentru viitorul stadion de la Constanța, atacată la CNSC (DOCUMENT)


Vești bune pentru comunitatea evreiască din Constanța. Au început lucrările de reabilitare a Sinagogii din Peninsulă. Deja s-au montat schelele (VIDEO + GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii