Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Saraiu din județul Constanța va avea creșă. Compania Națională de Investiții anunță licitație pentru serviciile de dirigenție de șantier (DOCUMENT)

ro

13 Aug, 2024 10:47 390 Marime text
Cresa Comuna Saraiu. Sursa foto - freepik.com
  • Contractul prvind serviciile de dirigenție pentru obiectivul de investitii: “Construire creșă mică, Prel. Nicolae Maraloi, nr.11 din comuna Saraiu, județul Constanța" este scos la lictație de Compania Națională de Investiții.
  • Licitația va avea loc pe data de 20 august, iar valoarea estimată a contractului este de 95.316,56 lei, fără TVA.
  • Serviciile de dirigenție se vor asigura pe toată durata de execuție a lucrărilor de 12 luni, cât și pe perioada de garanție a lucrărilor.
 
Compania Națională de Investiții va organiza și desfășura o procedură de achiziții publice pentru atribuirea contractului de dirigenție pentru obiectivul de investitii: “Construire creșă mică, Prel. Nicolae Maraloi, nr.11 din comuna Saraiu, județul Constanța".  Licitația va avea loc pe data de 20 august, iar valoarea estimată a contractului este de 95.316,56 lei, fără TVA.
 
Serviciile de dirigenție se vor asigura pe toată durata de execuție a lucrărilor de 12 luni, cât și pe perioada de garanție a lucrărilor.
Oferta va fi întocmită conform documentelor achiziției (prezentul anunț publicitar, caietul de sarcini și formularele) și trebuie să aibă o perioadă de valabilitate de minimum 90 (nouăzeci) de zile. Contractul va fi atribuit în baza criteriului - prețul cel mai scăzut.
 
De asemenea, toți operatorii economici participanți la prezenta achiziție (ofertant – individual/lider/asociat / subcontractant /terț susținător) vor prezenta, la momentul depunerii ofertei, și următoarele documente:
 
- Certificatul de atestare fiscală emis de ANAF. Informațiile cuprinse în certificatul de atestare fiscală trebuie să fie actuale la data limita de depunere a ofertei.
 
- Certificatul constatator emis de Oficiul Național al Registrului Comerțului (denumit în continuare „ONRC”) din care să rezulte obiectul de activitate al operatorului economic.
 
Ofertantul trebuie să facă dovada că dispune pe toata durata contractului (durata de execuție a lucrărilor și durata garanției lucrărilor) de personal de specialitate care deține autorizație de diriginte de șantier emisă de către ISC în conformitate cu Ordinul MDRT nr. 1496/2011, cu modificările și completările ulterioare, categoria C, subdomeniul 2.2 și domeniul 8 subdomeniul 8.1 și 8.2 pentru realizarea de construcții noi, personal autorizat pentru următoarele domenii de activitate: civile, instalații sanitare, instalații termice și electrice.
 
Achiziția se va finaliza prin semnarea unui contract de servicii, încheiat cu ofertantul care are oferta admisibilă (acceptabilă, conformă și adecvată) cu pretul cel mai scăzut, conform criteriului de atribuire.
 
În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, departajarea se va face prin solicitarea de noi propuneri financiare, și oferta câștigătoare va fi desemnată cea care va prezenta prețul cel mai scăzut.
 
De asemenea, în situația în care, în urma reofertării, valorile vor fi identice, departajarea se face în funcție de numărul de angajați ai companiei ofertante.
 
Ofertele cu prețuri neobișnuit de scăzute vor fi respinse.

O ofertă prezintă un preț neobișnuit de scăzut în raport cu ceea ce urmează a fi executat/prestat/furnizat, atunci când prețul ofertat, fără TVA reprezintă mai puțin de 90% din valoarea estimată a contractului respectiv, sau în cazul în care, la achiziția publică, participă cel puțin 3 (trei) oferte, atunci când prețul ofertat reprezintă mai puțin de 90% din media aritmetică a ofertelor respective. Ofertele care nu îndeplinesc cerințele expuse mai sus vor fi respinse.
 
Achiziția directă a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența prezentei clauze suspensive, potrivit căreia încheierea contractului se face în condițiile respectării prevederilor din Legea nr. 421/2023 a bugetului de stat pe anul 2024, în limita creditelor de angajament alocate lunar cu această destinație și a dispozițiilor prevăzute la art. 4 din Legea nr. 500/2002, privind finanțele publice.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitatei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Județul Constanța. La Saraiu, se înființează sistem de canalizare menajeră. Cât costă lucrările (DOCUMENT)


Cumpărări directe Constanța. Primăria Saraiu a cumpărat servicii de cadastru sistematic. Iată de la ce firmă (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii