Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Jurilovca, județul Tulcea a bătut palma cu un SRL din Reghin. Iată ce cumpără (DOCUMENT)

ro

13 Aug, 2024 14:59 281 Marime text
Licitație pentru frunizarea de echipamente IT, foto: Freepick  
Consiliul Local Jurilovca, județul Tulcea organizează o licitație pentru frunizarea de echipamente IT pentru unitate de învățământ – PNRR.
 
Informațiile privind au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a achiziției este de 320.017,6 lei.
 
Firma câștigătoare este Expert IT SRL.
 
Potrivit datelor oficiale, prin dotarea cu infrastructuri și instrumente digitale pentru predare (cum ar fi proiectoare, sisteme de înregistrare video, sisteme de sunet, camere video și echipamente audio pentru înregistrarea lecțiilor, echipamente cu softuri pentru arhivarea resurselor digitale de predare) și echipamentele de infrastructură subiacente (cum ar fi electroinstalațiile, rețelele LAN și wi-fi) necesare pentru utilizarea echipamentelor didactice digitale a 9 de Săli de clase de invatamant,1, laborator de informatica, 1 laborator de psihopedagogice, un laborator de fizica chimie biologie.

Impactul investitiei la nivelul beneficiarilor finali, unitatii de invatamant dotată va fi considerabil si de lunga durata, prin imbunatatirea actului educational, asigurarea conformarii cu standardele impuse in domeniu, contribuind la urmatoarele aspecte:

• cresterea nivelului de adaptare la societatea digitală
• asigura mijloacele necesare realizării profilului de formare al absolventului de gimnaziu, cu un set relevant de competențe generale și specifice pentru societatea actuală
• creșterii calității și diversificării ofertei educaționale, echipamentele tehnologice facilitand aplicarea unor metode și tehnici de predare moderne
• asigurarea unui proces de predare-învățare- evaluare accesibil și favorabil incluziunii
• cresterea atractivitatii scolii si reducerea absenteismului si a abandonului scolar
• incurajarea unor performante scolare imbunatatite
• creșterea calității actului educațional
• imbunatatirea moralului și sănătății mentale a copiilor și cadrelor didactice
• cresterea capacității unitatilor scolare de a utiliza metode pedagogice moderne.
 
 
Despre Expert IT SRL
 
Firma Expert It SRL din Reghin, a fost înființată la data de 18.07.2007 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4741 - Comerț cu amănuntul al calculatoarelor, unităților periferice și software-ului în magazine specializate.
 
Cifra de afaceri Expert IT SRL a fost de 4,777,609.00 lei în anul 2023, cu un profit de 107,696.00 lei, potrivit paltformei termene.ro, consultată la data de 13 august 2024. 

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 34.01%.

Expert It SRL a raportat un număr de 4 angajați în anul 2023.
 
Asociat și administrator este Farcas Mihai Dan.
 
Farcas Mihai Dan este asociat și administrator și în cadrul Mures Healthcare Group SRL, ICS 4 Expert IT SRL și asociat în cadrul Expert Solution Developer SRL.
 
  
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul integral.



Citește și:


Concurs de mașini modificate la Jurilovca, județul Tulcea


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii