Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de mașini modificate la Jurilovca, județul Tulcea

ro

14 Jul, 2024 15:37 475 Marime text


Sursa foto: Facebook/ Visit Jurilovca




 
  • Maşini din toată ţara au participat, sâmbătă şi duminică, la concursul Jurilovcars, găzduit de portul din Jurilovca de pe malul Lacului Goloviţa, iar toate locurile de cazare din comună au fost ocupate.

În portul amenajat cu fonduri europene de Primăria Jurilovca, au fost peste 100 de maşini aduse din diferite zone ale ţării, standuri ale unor firme specializate, dar şi terase cu preparate specifice zonei, potrivit Agerpres.

„Maşina cu care particip la concurs a fost iniţial maşină de plimbat câinele. Am zis că trebuie să o modific să vin la evenimente şi am modificat-o şi am pus şi pe ea ceva muzică. Până acum, la concursurile la care am participat am luat locul I, la clase mici. În România nu sunt chiar atât de multe maşini, dar scorurile sunt decente", a declarat bucureşteanul Andrei Moroianu, participant la secţiunea Car Audio.


Potrivit organizatorilor evenimentului, toate locurile de cazare din comuna Jurilovca s-au ocupat cu prilejul evenimentului.

„Încă de la prima ediţie a concursului desfăşurată anul trecut, am observat că în fiecare maşină participantă sunt cel puţin două persoane. (...) Toate locurile de cazare din Jurilovca au fost ocupate", a precizat primarul Eugen Ion.


Concursul Jurilovcars realizat cu sprijinul Primăriei comunei tulcene a constat atât în diferite concursuri de profil, cât şi într-o petrecere pentru tineri desfăşurată în noaptea de sâmbătă spre duminică. Competiţia se încheie duminică după-amiază cu festivitatea de premiere.
 
 
 
Citește și
 Oficial de la ISU Delta Tulcea despre incendiul de la Gura Portiței
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii