Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
17:44 07 04 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste 6,7 milioane de lei la Tulcea Aquaserv SA, gata să aplice pentru proiectul infrastructurii de apă și apă uzată din municipiu (DOCUMENT)

ro

06 Apr, 2025 17:00 388 Marime text
  • SC Aquaserv SA, societate cu sediul în Tulcea, pe strada Rezervorului nr. 2, a atribuit contractul privind acordarea de asistență tehnică pentru pregătirea aplicației de finanțare a documentațiilor de atribuire pentru „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată din județul Tulcea în perioada 2021-2027”
 
SC Aquaserv SA, societate cu sediul în Tulcea, pe strada Rezervorului nr. 2, a atribuit contractul privind acordarea de asistență tehnică pentru pregătirea aplicației de finanțare a documentațiilor de atribuire pentru „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată din județul Tulcea în perioada 2021-2027”.
 
Valoarea contractului este de 6.715.779 lei, fără TVA și a fost câștigat de firmele Tadeco Consulting SRL, Resourcing Environmental Consulting SRL și Envirotronic SRL.
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate – preț.
 
Asistența tehnică va fi acordată autorității contractante pe o perioadă de 57 de luni.
 
Părțile au ajuns la un acord pe 19 martie 2025, iar achiziția a fost publicată în SEAP pe 1 aprilie a.c.
 
Despre Tadeco Consulting SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 6 aprilie 2025, Tadeco Consulting SRL a fost fondată în anul 2005, are sediul social în București, sectorul 3, iar obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 

Radu Dan Păunescu este asociat și administrator. Conform RECOM, el mai apare în Tadeco Technology SRL și Tadeco Energy SRL.
 
În anul 2023, Tadeco Consulting SRL a raportat o cifră de afaceri de peste 27 milioane lei, un profit de peste 3,6 milioane lei și 44 de angajați.
 
Firma a încheiat din 2007 și până în prezent 21 de cumpărări directe și 37 de licitații, conform termene.ro.
 
Despre Resourcing Environmental Consulting SRL
 
Termene.ro arată că societatea a fost fondată în anul 2004, are sediul social în București, sectorul 1 și obiectul de activitate este „activități de consultanță pentru afaceri și management”.

 
Firma a încheiat anul fiscal 2023 cu o cifră d afaceri de peste 20 de milioane lei, un profit de peste 3,8 milioane lei și șase angajați.
 
Resourcing Environmental Consulting SRL este controlată și administrată de Tofan Anca Elena. Ea figurează și în International Environmnet Consulting SRL, respectiv Project Management and Consulting SRL (radiată), conform RECOM.
 
Firma are 21 de achiziții directe și nouă licitații adjudecate.
 
Despre Envirotronic SRL
 
Potrivit termene.ro, Envirotronic SRL are sediul social în București, sectorul 3, a fost înființată în 2007, iar obiectul de activitate este „intermedieri în comerțul cu produse diverse”.
 
Firma a obținut în 2023 o cifră de afaceri de peste 33 de milioane de lei și un profit de aproape 7 milioane de lei. Numărul angajaților a fost egal cu 15.
 
Gavrilescu Lucian și Gavrilescu Carmen Mihaela sunt asociații Envirotronic SRL, iar administratorul este Gavrilescu Lucian.
 
După cum arată datele furnizate de Registrul Comerțului, Gavrilescu Lucian apare și în Syncrotronic SRL, respectiv Analitic Consult SRL.
 
Envirotronic SRL are adjudecate 899 de achiziții directe și 58 de licitații.
 
Despre Aquaserv SA
 
Aquaserv SA Tulcea s-a înființat în 2004 și este regia de apă a județului Tulcea, echivalentul RAJA SA Constanța, activitate în captarea, tratarea și distribuția apei.
 
Aquaserv SA are 43 de sedii secundare/puncte de lucru în Chilia Veche - Stația de tratare, Măcin - Stație de pompare ape uzate și apă brută, Bazin rezerve, Uzina de apă tratată, Centrala termică nr. 3, Isaccea - Stație de epurare, Sulina- Uzina de apă, Crișan - Uzina de apă, Maliuc, Gorgova, Partizani, Grindu - Stații tratare apă, Mahmudia - Uzina de apă,  Stație de tratare ape uzate, Maliuc - Centru operațional etc. și în Tulcea - Stație de Epurare și alte puncte de lucru.
Acționar majoritar este Municipiul Tulcea, cu 73,41% din capitalul social, Județul Tulcea, cu 10% din capitalul social,  Orașul Măcin, cu 8,77% din capitalul social, Orașul Isaccea, cu 4,18% din capitalul social, Orașul Sulina, cu 3,64 % din capitalul social.
 
Administratorii companiei sunt: Antonescu Alina, Bibu Nicolae-Florin, Furdui C. Lucian, Ion Alexandru-Iulian, Mirica Ionica, Pascale Rodica, Vâlcu Stoian, Zamfir Ionel.
 
În anul 2023, compania a avut o cifră de afaceri de 41.127.620 lei, 346 salariați și un profit de 157.189 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Licitația pentru finanţarea proiectului infrastructurii de apă şi apă uzată din din judeţul Tulcea în perioada 2021-2027, atacată la CNSC. Ce decizii au fost dictate? (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii