Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de sute de mii de lei! CN APM Constanța achiziționează amortizori de acostare

ro

06 Aug, 2024 17:00 352 Marime text


Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" S.A. Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția unor amortizori de acostare.
 
Potrivit e-licitatie.ro, obiectul contractului este reprezentat de achiziția a 20 de bucăți de amortizori de acostare tip BRIDGESTONE SUC 1000 H ( RE) x1x1, precum și furnizarea serviciilor de montaj a acestora, pentru Terminalul de Containere CSCT Mol II S – Port Constanța Zona de Sud, ținând cont de o serie de cerințe specifice detaliate la nivelul Caietului de sarcini 11845/12.03.2024, ce poate fi regăsit în anunțul de participare.
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 6 zile.
 
Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este a 4-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Valoarea totală a achiziției este de 625.650 lei, iar societatea comercială ofertantă câștigătoare este MILLENNIUM DEVELOPMENT S.R.L.
 
Despre MILLENNIUM DEVELOPMENT S.R.L.
 
Conform termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2000 și are sediul social situat în municipiul Constanța, județul Constanța. De asemenea, domeniul principal de activitate al firmei constă în „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Acționar al firmei este societatea comercială CREATIVE BLASTER SRL, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța, cu o cotă de 100%.
 
Funcția de administrator o ocupă Radu Mirona-Maria.
 
CREATIVE BLASTER SRL mai este acționar al GLOBAL CONTRACTORS SRL, deținând 47% din capitalul social al acesteia.
 
Potrivit sursei citate, pentru anul fiscal 2023, compania a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 10.322.054 lei, profit 417.763 lei, cu un număr mediu de 32 de salariați.
 
MILLENNIUM DEVELOPMENT S.R.L. mai figurează cu 1904 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru entități contractante precum Garda de Coastă, Unitatea Militară 02132 și Unitatea Militară 02146 Mangalia, precum și 12 contracte câștigate prin achiziții publice, pentru societăți contractante precum Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022 Constanța și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" Iași.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, licitație de peste 90 milioane de euro! Este vizat dragajul din port
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii