Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Company Construct 86 SRL va reabilita acoperișul sediului Direcției pentru Agricultură Constanța (DOCUMENT)

ro

09 Oct, 2024 11:52 178 Marime text
Directia pentru Agricultura Constanta. Sursa foto: google.maps
  • Contractul „Lucrări reparații curente acoperiș“ a fost atribuit de Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Constanța, prin negociere directă, societății Company Construct 86 SRL.  
  • Înființată în anul 1999, firma are sediul social pe strada Sirenei, Nr. 8, Eforie Nord, județul Constanța și desfășoară activități de întreținere peisagistică.
  • Barbu Sorin este asociat unic și administrator al Company Construct 86 SRL.
  
Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Constanța reabilitează acoperișul sediului. Contractul „Lucrări reparații curente acoperiș“ a fost atribuit, perin negociere directă, societății Company Construct 86 SRL.
 
Achiziția constă în executarea lucrărilor de reparații curente la acoperișul imobilului Clădire corp B, conform caietului de sarcinii. Valoarea contractului atribuit este de 348.801,78 RON.
 
 
Despre Company Construct 86 SRL
 
 
Înființată în anul 1999, firma Company Construct 86 SRL are sediul social pe strada Sirenei, Nr. 8, Eforie Nord, Județ Constanța și desfășoară activități de
întreținere peisagistică.
 
Barbu Sorin este asociat unic și administartor. Potrivit termene.ro, Barbu Sorin mai este asociat și administrator în Agripoint Trading SRL.
 
Company Construct 86 SRL a obținut, prin negociere directă, 191 de contracte de la autprități publice locale. Printre acestea se numără: Directia pentru Agricultura și Dezvoltare Rurală, Ministerul Apărări - UM 02192, Complexul Muzeal de Ștințe ale Naturii Constanța, Biblioteca Județeană I.N. Roman Constanța, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, Serviciul Public Administrare Creșe în subordinea Consiliului Municipal Constanța și altele.
 
În anul 2023, firma Company Construct 86 SRL a declarat o cifră de afaceri de 112.771 lei, un singur angajat, o pierdere de 68.012 lei și datorii de 61.242 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
DRDP Constanța, aproximativ 18.000 de euro alocați pentru serviciul de salarizare și resurse umane (DOCUMENT)
 
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța cumpără carne și conserve de la două SRL-uri. Iată ce sumă alocă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii