Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța ACS Pantheon, contract cu Eurosantis SRL, firma controlată de Ion Dumitrache, președintele organizației municipale Constanța a PSD (DOCUMENT)

ro

06 Aug, 2024 16:38 280 Marime text

 
  • Președintele de onoare al Pantheon Constanța, George Teșeleanu, este ginerele lui Ion Dumitrache, fiind căsătorit cu Cristina Dumitrache, deputat PSD.
 
Asociația Club Sportiv Pantheon Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru „Meniuri pentru grupuri de sportivi și antrenori / însoțitori ai delegației sportive“, sistemul fiind de cumpărare directă.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, este vorba de asigurare masă (regim restaurant) pentru 250 de persoane în perioada 25 august - 31 august 2024 pentru grupuri de sportivi și antrenori / însoțitori ai delegației sportive prezenți pe litoralul Mării Negre la un program de pregătire internațional, urmat de o competiție sportivă organizată.
 

Meniul zilnic va fi realizat în baza hotărârii comune a grupurilor împreună cu bucătarul restaurantului și managerul, astfel încât să asigure aportul necesar de substanțe nutritive necesare pregătirii / efortului fizic susținut al sportivilor și antrenorilor / însoțitorilor, menționează sursa citată.

 
Valoarea cumpărării directe este de 128.432,50 lei (25.810,39 euro), ofertant câștigător fiind SC Eurosantis SRL. Data publicării este 2 august 2024.
 
Despre SC Eurosantis SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 6 august 2024, firma Eurosantis SRL a fost înființată în anul 1993, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate“.
 
Asociați în SC Eurosantis SRL sunt Ion Dumitrache (cu 60%) și Maria Dumitrache (cu 40%). Administrator este Filofteia Petre.
 
Conform termene.ro, Ion Dumitrache mai apare în: E.T.T. Company SRL, Duseni Pan CTA SRL, Marina & Santis SRL, Tekno Plus SRL, Port Dredging SA și Media Info Channel SRL.
 
La rândul ei, Maria Dumitrache mai apare în Farm Mond SRL, Marina & Santis SRL, Tekno Plus SRL.
 
În 2023, SC Eurosantis SRL a avut cifră de afaceri de 45.143.254 lei (în scădere cu 33% față de 2022), un profit de 1.073.112 lei (în scădere cu 94%), iar numărul mediu de angajați a fost 85 (în scădere cu 24%).
 
Platforma termene.ro informează și că SC Eurosantis SRL are peste 2.000 de contracte câștigate - achiziții directe și șapte contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 5 august 2024).

Ion Dumitrache este președintele organizației municipale Constanța a PSD.
 
Despre Club Sportiv Pantheon Constanța
 
După cum se menționează pe site-ul propriu, Club Sportiv Pantheon Constanța a fost inființat în 2017, ca persoană juridică, neguvernamentală, apolitică și nonprofit. Are ca scop – selecția, pregătirea și participarea în competiții de nivel local și internațional a sportivilor la următoarele ramuri sportive: Judo, baschet, aikido, lupte, karate tradițional, kaiac-canoe, arte marțiale, baschet, natație, arte marțiale de contact, fitness, box, atletism, gimnastică, sambo, tenis de masă, șah, tenis, taekwondo ITF și taekwondo WTF.
 
Potrivit sursei citate, președinte de onoare al Pantheon Constanța este prof. dr. ing. George Teșeleanu.

Acesta este ginerele lui Ion Dumitrache, George Teșeleanu fiind căsătorit cu Cristina Dumitrache, deputat PSD.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: Facebook (Club Sportiv Pantheon)
 
Citește și:

Declarații de Avere Constanța
Averea și interesele lui George Teșeleanu, membru în Consiliul de Administrație la SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța (DOCUMENTE)


Județul Constanța
Pantheon Judo Camp 2024 reunește, la Venus, sute de judoka din România și străinătate (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii