Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Allchim DDD CO SA va face curățenie în autobuzele CT BUS SA. Contract de peste 250.000 de lei (DOCUMENT)

ro

16 Aug, 2024 17:00 277 Marime text
Autobuze CT BUS SA. Sursa foto: google.maps
  • Allchim DDD CO SA a obținut un contract de la CT BUS SA.
  • Achiziția în valoare de 267.496 RON se referă la serviciile de curățenie și igienizare a autobuzelor și spațiilor de lucru (capete de linie). Acționari în cadrul firmei sunt Florina Oana Bajdechi, cu 80% din capitalul social, și Ionuț-George Bajdechi, cu 20% din capitalul social.
  • Administratorul societății este Ionuț-George Bajdechi.
 
 
CT BUS SA a atribuit contractul „Pachet servicii de curățenie și igienizare autobuze și spații de lucru (capete de linie) cu asigurare de personal, unelte de lucru și materiale“ societății Allchim DDD CO SA. Valoarea contractului atribuit este de 267.496 RON
 
Serviciul se referă la curățarea și igienizare zilnica a întregului parc de vehicule utilizat în transportul de persoane, aflat în exploatare, estimat la un număr de 218 unități, atât înainte de plecarea în cursă cât și permanent la capete de linii.
 
Potrivit contractului, vor fi realizate următoarele operațiuni: curățare/colectare a deșeurilor macro din salonul călători, măturare/aspirare(cu aspirator autonom)/spălare salonului călători (pardoseli și scări), igienizare bare de susținere, geamuri interioare și chedere/ornamente.
 
Prestatorul va întocmi un raport de activitate săptămânal a serviciilor, emis pentru fiecare locație în parte, care va fi semnat și de către un reprezentant desemnat din cadrul Serviciului Administrativ al Entităii Contractante. Prestatorul răspunde pentru eventuale neconformități ale produselor de curățenie/igienizare utilizate.
 
 
Despre Allchim DDD CO SA
 
Societatea Allchim DDD CO SA a fost înființată în anul 2020, are sediul social pe strada Zona Viile Noi, Bloc Zona, Constanța și desfășoară  activități de curățenie.
 
Potrivit www.termene.ro, acționari în cadrul firmei sunt Florina Oana Bajdechi, cu 80% din capitalul social, și Ionuț-George Bajdechi, cu 20% din capitalul social. Administratorul societății este Ionuț-George Bajdechi.
 
Pentru 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 4.808.287 lei, un profit de 831.865 lei și 49 de angajați.
 
Compania Allchim DDD CO SA a obținut 295 de contracte, prin negociere directă, de la mai multe instituții publice, printre care  CT BUS, DGASPC sau Primăria Constanța, cu care a încheiat în 2019 un contract de dezinsecţie, deratizare şi tratamente fitosanitare în municipiu pe 4 ani.
 
În 2023, municipalitatea a atribuit direct societății Allchim DDD CO SA, serviciul de dezinsecție exterioară în municipiul Constanța, un contract de 265.289.54 lei fără TVA.
 
Potrivit termene.ro, Florina Oana Bajdechi este asociat unic și administrator în Ecochim Company SRL, asociat și administrator în Oana Design SRL Constanţa,  asociat în ALFA Construct SRL,  precum și în două PFA-uri.
 
La rândul său, Ionuț-George Bajdechi este asociat și dministrator în Master Fotovoltaic Energy SRL Tulcea, asociat și administrator în Fotovoltaic Sun Light Park SRL Constanța, asociat unic și administrator în Sea Balance SRL Constanța, administrator în Kenston Unic Invest SRL Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost publicate și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Litigiul dintre Wasval SRL, Primăria Constanța și SC Allchim DDD CO SA a ajuns pe masa judecătorilor


Allchim DDD Co cheamă în judecată Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii