Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Cristian Avantaj Building SRL livrează nisip concasat pentru Termica Distribuție Năvodari SRL (DOCUMENT)

ro

15 Aug, 2024 09:24 217 Marime text
Termica Distribuție Năvodari. Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
  • Asociat unic în Cristian Avantaj Building SRL este Cristian Butcaru, cel care are și calitatea de administrator.
     
    Termica Distribuție Năvodari SRL, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru „Nisip concasat 0 / 4“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.
 
Valoarea cumpărării directe este de 152.500 lei (30.644,03 euro), ofertant câștigător fiind SC Cristian Avantaj Building SRL. Data publicării este 13 august 2024.

După cum se arată pe licitatiapublica.ro, este vorba de achiziționarea unei cantități de 2.500 de tone de nisip concasat, cu transport inclus.
  
Despre SC Cristian Avantaj Building SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 14 august 2024, firma Cristian Avantaj Building SRL a fost înființată în anul 2020, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor“.

Asociat unic în Cristian Avantaj Building SRL este Cristian Butcaru, cel care are și calitatea de administrator.
 
În 2023, Cristian Avantaj Building SRL a avut cifră de afaceri de 1.206.181 lei, o pierdere de 121.152 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.

Platforma termene.ro informează și că Cristian Avantaj Building SRL are trei contracte câștigate - achiziții directe și niciun contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 13 august 2024).
 
Despre Termica Distribuție Năvodari SRL

SC Termica Distribuție Năvodari SRL este o societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral de stat, înființată în conformitate cu prevederile art.5, alin(2) din legea nr. 31/1990 privind societățile comerciale, republicată, prin Hotărârea Consiliului Local Năvodari nr.131/28.07.2010, având ca obiect principal de activitate atribuţii în scopul asigurării de servicii publice de alimentare cu energie termică produsă centralizat în orașul Năvodari, în sistemul producție - transport -  distribuție pentru orașul Năvodari.
 
Societatea mai desfășoară activități de:  
  • punere în operă a mixturilor asfaltice
  • transporturi de mărfuri nepericuloase
  • reparații la construcții
  • prefabricate din beton.
 
Capitalul social inițial este deținut integral de orașul Năvodari ca asociat unic.
 
Sediul societății se află în Năvodari, județul Constanța.
 
Termica Distribuție Năvodari SRL beneficiază de un sistem de management integrat: al calității conform standardului - ISO 9001/2008, un sistem de  management de sănătate și securitate ocupațională conform standardului - ISO 18001/2008 și un sistem de management de mediu conform standardului - ISO 14001/2005.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Termica Distribuție Năvodari SRL a contractat lucrări de placare cu piatră naturală (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii