Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Euro Grup Company SRL, cu 3 salariați în 2023, va consolida zidul de sprijin din jurul Sălii de sport a Școlii „Mircea Eliade“ din Cernavodă (DOCUMENT)

ro

27 Oct, 2024 17:00 342 Marime text
Cernavoda - Scoala Mircea Eliade
  • Euro Grup Company SRL a obținut, prin negociere directă, de la Primăria Cernavodă contractul „Lucrări de construcție zid de sprijin“.
  • Valoarea contractului atribuit pe data de 24 octombrie este de 222.007,28 lei.
  • Scopul lucărilor este punerea în siguranță a construcției existente și a trotuarelor de gardă.
  • Lungimea zidului de sprijin va avea o lungime de 58.67 metri.

Primăria Cernavodă, județul Constanța, va consolida zidul de sprijin din jurul Sălii de sport Școlii generale nr. 4 „Mircea Eliade“, construcție existentă, care este pusă în pericol de posibilitatea alunecărilor de teren favorizate în perioadele ploioase, nefiind asigurată scugerea apelor pluviale din zona acesteia. Scopul lucărilor este punerea în siguranță a construcției existente și a trotuarelor de gardă. Lungimea zidului de sprijin va avea o lungime de 58.67 metri. 

Firma Euro Grup Company SRL a obținut, prin negociere directă, de la Primăria Cerbanodă contractul „Lucrări de construcție zid de sprijin“. Valoarea contractului atribuit pe data de 24 octombrie este de 222.007,28 lei.
 
Potrivit anunțului de atribuire, fundația se va realiza continuu, cu adâncimea tălpii de fundare de 0,75 m și lățimea acesteia de 1,05 m. Fundarea se va realiza pe teren consolidat prin intermediul unei perne generale din loess sau deșeu de carieră (split) executată în săpătură generală. 

Perna de loess sau deșeu de carieră se va executa prin așternrea succesivă a straturilor elementare de 28 cm grosime în stare afânată. Dupa compactare fiecare strat elementar va avea grosimea de 20 cm. Gradul de compactare este 98%. 

Scurgerea apelor pluviale se va realiza cu ajutorul pantei trotuarelor de garda al căror taluz va fi stabilizat prin realizarea zidului de sprijin. Toate materialele utilizate la realizarea lucrărilor vor fi omologate, produse conform standardelor respective. 

Materialele, dotările și echipamentele folosite în acest proiect vor fi însoțite de următoarele:
- Cartea tehnică; 
- Declarație de conformitate ISO 9001; ROHS; ISO 14001 
- Certificat de calitate și certificate de garanție,
- Eliberate de producator, conform caietului de sarcini.


Despre Euro Grup Company SRL 


Înființată în anul 2016, firma are sediul social pe strada Portului, Nr. 2, Ap. Cam.1 din Cernavodă, Județul Constanța și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Veneția-Mădălina Petrescu este asociat unic și administrator al firmei. În anul 2023, firma cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 944.562 lei și o pierdere de 305.320  lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziț ii, vânzări, licitații“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe  SEAP.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:

Două firme vor efectua documentațiile tehnice pentru amenajarea a două parcări în Cernavodă


Licitații Constanța: Primăria Orașului Cernavodă cumpără mobilier pentru școli! Ce valoare are contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii