Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Formare în competențe digitale pentru profesorii de la Școala „Grigore Moisil“ Năvodari. O firmă din București a câștigat contractul (DOCUMENT)

ro

26 Oct, 2024 16:22 360 Marime text
  • Contractul "Competența digitală inclusiv de siguranță pe internet și securitat cibernetică" a fost adjudecat de frima Expert Diplomatic Marketing SRL de la Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ Năvodari.  Asociat unic și administrator este Beretchi Maria.
 
Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ Năvodari achiziționează servicii de formare profesională PNRAS. Firma care a obținut, prin negociere directă, contractul în valoare de 52700 RON, este Expert Diplomatic Marketing SRL. Atribuirea s-a făcut pe 24.10.2024.
 
Expert Diplomatic Marketing SRL va furniza servicii de formare profesională "Competența digitală inclusiv de siguranță pe internet și securitat cibernetică" (servicii asigurate pentru 30 de cadre didactice pentru 3 zile, inclusiv transport, cazare și mese).
 
 
Despre Expert Diplomatic Marketing SRL
 
 
Înființată în anul 2018, firma are sediul social pe strada Moldovița, Nr. 15A din București și se ocupă de alte forme de învățământ.
Asociat unic și administrator este Beretchi Maria.
 
Firma a obținuit, prin negociere directă, 365 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără:
Liceul Teoretic "Horváth János", Școala Gimnazială ”Emil Gârleanu”, Școala Gimnazială nr.1 „Prundu“, Școala Gimnazială Comuna Breaza, Școala Gimnazială „Băița de sub Codru“, Grădinița cu PP r 1 „Căsuța Piticilor“ Horezu, Liceul „Waldorf“ Cluj Napoca, Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru“ Tg-Jiu, Liceul Tehnologic „Petrache Poenaru“ și altele.
 
În anul 2023, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 285.057 lei, o pierdere de 39.823 lei și datorii de 18.533 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu car
acter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți vizualiza anunțul de atribuire a licitației.
 

Citește și::
 
Cumpărări directe Constanța: Old Line Travel SRL organizează o tabără la Predeal pentru elevii de la Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ din Năvodari (DOCUMENT)
 
Cumpărări Directe Constanța: Primăria Comunei Castelu, județul Constanța, contract cu o firmă deținută de un cetățean italian (DOCUMENT)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii