Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Old Line Travel SRL organizează o tabără la Predeal pentru elevii de la Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ din Năvodari (DOCUMENT)

ro

24 Oct, 2024 14:27 376 Marime text
Sursa foto - ZIUA de Constanta
  • Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ Năvodari a atribuit firmei Old Line Travel SRL de 44.300 RON.
  • Firma se va ocupa de organizarea unei tabere la Predal pentru un grup de 50 de elevi și 5 cadre didactice.
  • Old Line Travel SRL este deținută de Bineață Constantin-Răzvan, cu 60% din capitalul social, și Ghearalia Paul Ionel, cu 40% din capitalul social.
  • Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.
  
Old Line Travel SRL va oferi serviciide organizare evenimente - Mini-tabără Predeal pentru Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ Năvodari. Achiziția a fost atribuită prin negociere directă pe data de 23 octombrie și are o valoare de 44.300 RON.
 
Serviciile de organizare evenimente vor fi presatate pentru un  grup format din 50 de elevi și 5 cadre didactice; transfer cu autocarul de la sediul unității de învățământ spre Predeal și retur; 3 zile - 2 nopți cazare la hotel de trei stele, cu trei mese incluse. La acestea se adaugă vizite la obiective turistice si activități pentru elevi.
 
 
Despre Old Line Travel SRL
 
Înființată în anul 2016, Old Line Travel SRL are sediul social pe strada Bradetului, Nr. 22 din București și desfășoară activități ale agenților turistice.
 
Old Line Travel SRL este deținută de Bineață Constantin-Răzvan, cu 60% din capitalul social, și      Ghearalia Paul Ionel, cu 40% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.
 
De-a lungul anilor, firma a obținut, prin negociere directă, 143 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Școala Gimnazială Glodeanu Silistea, Școala Gimnazială nr. 1 Hârșova, Școala Gimnazială George Coșbuc 23 August, Școala Gimnazială nr.1 Contraamiral Petrică Stoica Pecineaga, Școala Gimnazială Năeni, Școala Gimnaziala Romos, Liceul Tehnologic Dobrogea, Școala Gimnaziala ”Mitropolit Iacob Putneanul” Putna și altele.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 4.053.453 lei, 12 salariați, un profit de 1.382.782 lei și datorii de 492.481 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu car
acter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți vizualiz a anunțul de atribuire a licitației.
 
Citește și:

 
Cumpărări directe Constanța: Școala Gimnazială „George Coșbuc” 23 August, contract cu Old Line Travel SR pentru servicii de tabere pentru copii (DOCUMENT)
  
Cumpărări directe Constanța: Școala Gimnazială nr. 1 Hârșova, contract cu Old Line Travel SRL pentru ateliere recreative (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii