Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Holding Hondor Stil SRL, deținută de socrul deputatului PSD, Horia Țuțuianu, va încasa aproape 900.000 lei de la Primăria Medgidia. Iată ce va furniza (DOCUMENT)

ro

18 Oct, 2024 17:00 163 Marime text
Primăria Medgidia. Sursa foto: ZIUA de Constanța
  • Holding Hondor Stil SRL a obținut, de la Primăria Medgidia, contractul „Lucrări de finisare pardoseli – procurare și montare linoleum/covor PVC antibacterian“.
  • Valoarea achiziției este de 896.874,88 lei.
 
Spitalul Municipal Medgidia cumpără linoleum/covor antibacterian. Contractul „Lucrări de finisare pardoseli – procurare și montare linoleum/covor PVC antibacterian“ a fost atribuit, prin negociere directă, societății Holding Hondor Stil SRL. Valoarea achziției este de 896.874,88 lei.
 
Lucrările de finisare pardoseli- procurare și montare linoleum/ covor PVC antibacterian pentru tronsonul dintre axele 29-47 etajele P+4 - clădire spital, executare lucrări de montaj linoleum tip TARKETT conform cerințelor tehnice din Caietul de sarcini nr. 11863/30.09.204.
 
Lucrările se execută cu materiale proprii și sunt însoțite de documente de calitate corespunzătoare conform ofertei nr. 12281/09.10.2024 depuse în urma anunțului de publicitate. Prețul pentru pachetul complet este de 336.16 lei (fara TVA)/ mp.
 

Despre Holding Hondor Stil SRL

 
Potrivit termene.ro, firma Holding Hondor Stil SRL a fost înființată în anul 1993, adresa sediului social este la Medgidia, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
Asociat unic în Holding Hondor Stil SRL este Ilie Hondoreanu, care deține și calitatea de administrator. Ilie Hondoreanu este socrul deputatului PSD, Horia Țuțuianu, fost președinte al CJ Constanța.
 
Holding Hondor Stil SRL a obținut, prin negociere directă, 74 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Școala Gimnazială Spiru Haret Medgidia, Comuna Castelu,  Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu Medgidia, Liceul Teoretic Emil Racoviță Techirghiol, Comuna Saligny și altele.
 
De asemenea, firma a câștigat 21 de licitații organizate de autorități publice locale, printre care: U.A.T. Comuna Rasova, Primăria Negru Vodă, Municipiul Medgidia,  S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA și altele.
 
În anul 2023, Holding Hondor Stil SRL a declarat o cifră de afaceri de 10.312.103 lei, 24 de salariați, un profit de 1.627.590 lei și datorii de 4.131.569 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi pr otecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
Citește și:

 
Centru de colectare prin aport voluntar: Art Colosseum SRL și Holding Hondor Stil SRL au semnat cu Primăria Rasova. Contract de peste 1,9 milioane lei (DOCUMENT)

Licitații Constanța: La Negru Vodă, înființarea unui centru de colectare a deșeurilor. Cine execută lucrările (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii