Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Iatro Clinic SRL va oferi servicii medicale Căminului pentru persoane vârstnice Cernavodă (DOCUMENT)

ro

01 Sep, 2024 11:40 174 Marime text
Caminul pentru persoane varstnice Cernavoda. Sursa foto - google.maps
  • Contractul „Servicii medicale de îngrijire necesare persoanelor vârstnice asistate din căminul pentru persoane vârstnice“ a fost atribuit de Primăria Cernavodă societății Iatro Clinic SRL.
  • Contractul atribuit pe data de 30 august, prin negociere directă, are o valoare de 42.000 lei.

Primăria Cernavodă a atribuit contractul „Servicii medicale de îngrijire necesare persoanelor vârstnice asistate din căminul pentru persoane vârstnice“ societății Iatro Clinic SRL.
 
Contractul atribuit pe data de 30 august, prin negociere directă, are o valoare de 42.000 lei.


Despre Iatro Clinic SRL


Înființată în anul 2004, firma  Iatro Clinic SRL are sediul social pe strada Unirii, Bloc M6a din Cernavodă și desfășoară activități de asistență medicală generală. Sava Dragoș Paul este asociat unic și administrator.

Iatro Clinic SRLa mai obținut, prin negociere directă, 4 contracte de la Primăria Cernavodă pentru Servicii prestate de medici specialiști.

În anul 2023, firma Iatro Clinic SRL a declarat o cifră de afaceri de 458.247 lei, 3 salariați și un profit de 269.756 lei.


PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui  articol au fost folosite și infomații de pe termene.ro.

În secțiunea Documente puteti consulta anuntul de atribuire a licitatiei.

Citește și:

Licitații Constanța: Primăria Cernavodă reabilitează și modernizează o grădiniță și o creșă pentru aproximativ 750.000 de euro (DOCUMENT)


Cumpărări directe Constanța: Uliter Grup SRL din Voluntari va elabora documentaţia pentru extinderea rețele termice de pe strada Seimeni din Cernavodă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii