Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Iluminatul public din Năvodari va fi modernizat. Contractul SRL pentru studiu de fezabilitate și proiectare, atribuit firmei Trodonic SRL (DOCUMENT)

ro

25 Oct, 2024 17:00 414 Marime text
Navodari_iluminat.
  • Contractul „Elaborare audit energetic, studiu de fezabilitate, proiectare și asistență tehnică «Creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat în orașul Năvodari" a revenit firmei Trodonic SRL.
  • Valoarea contractului atribuit de Primăria Năvodari este de 180.000 RON.
  • Malinschi Eduard este asociat unic și administrator al firmei Trodonic SRL.
  
Primăria Năvodari, județul Constanța, reabilitează infrastructura de iluminat din oraș. În acest sens, UAT Năvodari a atribuit, prin negociere directă, contractul „Elaborare audit energetic, studiu de fezabilitate, proiectare și asistență tehnică «Creşterea  eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat în orașul Năvodari" firmei Trodonic SRL.  Valoarea contractului atribuit este de 180.000 RON.
 
Se vor presta servicii de elaborare studiu de fezabilitat „Creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat în orașul Năvodari". Conform ofertei, prestatorul va întocmi documentația tehnico-economice în vederea obținerii finanțării prin programul derulat de Administrația Fondului de Mediu, respectiv eficiența energetică în iluminat public.
 
Se vor elabora urmatoarele: audit energetic,studiu de fezabilitate, proiect tehnic și asistență tehnică, conform HG 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice.
 

Despre Trodonic SRL

 
Înființată în anul 2012, firma are sediul pe strada Intrarea Cicoarei, Nr. 7 din localitatea Roșu, Județul Ilfov și desfășoară lucrări de instalații electrice. Malinschi Eduard este asociat unic și administrator.
 
Trodonic SRL a obținut, prin negociere directă, 249 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără:
Primăria Cobia, Orașul Năvodari, Comuna Balotești, Comuna Clejani, Comuna Sieuț, Comuna Rodna, Comuna Sieu, Comuna Bistrița Bărgăului, Comuna Monor, Comuna Tomest și altele.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 3.097.455 lei, 3 salariați, un profit de 138.568 lei și datorii de 5.794.284 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datel or cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Primăria Năvodari deleagă serviciul de iluminat public. Contractul de aproape de 10 milioane lei, scos la licitație (DOCUMENT)


Primăria Năvodari investeşte aproape 21 de milioane de lei într-un sistem ecologic de iluminat public (document)
 
Cumpărări directe Constanța: Lucris Servcom SRL încaseză peste 74.000 lei de la Primăria Năvodari pentru întreținerea sistemului de iluminat public (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii