Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Instal Service Societate Cooperativa Mesteșugărească va executa lucrări de reabilitare la Liceul Tehnologic „Pontica“ (DOCUMENT)

ro

13 Aug, 2024 12:02 424 Marime text
Liceul Pontica
  • Instal Service Societate Cooperativă Mesteșugărească va executa lucărări de reparații generală și de renovare - amenajare cameră cazare și grup sanitar internat la Liceul Tehnologic Pontica din Constanța.
  • Contractul atribuit are o valoare de 93.918.62 lei.
 
Liceul Tehnologic Pontica din Constanța a semnat, pe data de 9 august, cu Instal Service Societate Cooperativă Mesteșugărească. Firma va executa lucărări de reparații generală și de renovare - amenajare cameră cazare și grup sanitar internat, în valoare de 93.918.62 lei.
 
 
Despre Instal Service Societate Cooperativă Mesteșugărească
 
 
Înființată în anul 2005, firma are sediul social pe bulevardul Alexandru Lapusneanu, Nr. 15 din Constanța și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.

Societatea este deținută de asociații Beca Ana-Maria, Beca Iancu,  Popescu Bianca,  Roșu Anton și Roșu Pena, fiecare cu câte 50% din capitalul social.

Administrator este Beca Iancu. Instal Service Societate Cooperativă Mesteșugărească a câștigat, prin negociere directă, 445 de contrcate de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Liceul Tehnologic Pontica, Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat București, Grădinița PP ,,2 Pitici'' Constanța, Colegiul Național de Arte "Regina Maria", Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" Constanța și altele.
 
În anul 2023, firma, cu 18 de salariați, a declarat o cifră de 8.343.772 lei și un profit de 2.154.079 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Municipalitatea a emis două acte de urbanism Grădinița nr. 16, monument istoric din Constanța, va fi reabilitată în regim de urgență
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii