Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța La Fântâna SRL va furniza apă plată pentru CERONAV (DOCUMENT)

ro

25 Oct, 2024 20:38 536 Marime text
foto: Freepick.comCentrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) Constanța a semnat prin cumpărare directă cu La Fântâna SRL, contractul vizând furnizarea  de apă plată pentru dozatoare, abonament lunar CERONAV Constanța si Galați (12 luni).
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice la data de 22.10.2024 (data finalizării fiind 24.10.2024), unde se face precizarea că valoarea contractului este de 67.404 lei.   

Potrivit datelor oficiale, este vorba despre furnizare de apă plată pentru dozatoare, abonament lunar la stațiile CERONAV din Constanta și Subunitatea Galati, pe bază de contract şi cuprinde: 210 bidoane a 19l incluse lunar, 210 seturi pahare incluse lunar ( set de 50 de buc/set neinscriptionate), 26 watercoolere in custodie apa rece/calda dotate cu dispozitive OZI incorporate( programate pentru reducerea consumului de energie electrica si igienizare automata), 26 suporti de pahare in custodie,120 bidoane policarbonat in custodie, 20 racki in custodie (suporturi pentru depozitarea bidoanelor), livrarea şi instalarea gratuită, la sediile beneficiarului,instruirea asupra modului de folosire,igienizarea periodică la un interval de 4 luni, service la locul de amplasare, livrarea apei pe bază de comandă în 24 de ore de la comanda,analiza apei efectuată la un laborator autorizat de Ministerul Sănătății Publice, aparate prevăzute cu sistem de răcire și încălzire, care oferă răcirea apei pana la 5 grade și încălzirea până la 90 de grade,aparate prevăzute cu protecție impotriva electrocutării, dispozitiv de captare a apei, sistem reglabil pentru temperatura apei si dispozitiv digital ce permite programarea aparatului pe ore, pentru a opri energia electrica automat in functie de necesitati, bidoanele si aparatele sunt avizate sanitar,pe sigiliu este inscriptionat numarul lotului de apa și perioada de valabilitate, livrare pe baza avizului de insotire a mărfii, însoțit de buletin de analiză bacteriologic.
 
 

Despre La Fântâna SRL
 
Firma La Fântâna SRL din București Sectorul 2, a fost înființată la data de 29.01.2016 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 1107 - Productia de băuturi răcoritoare nealcoolice, producția de ape minerale si alte ape îmbuteliate.

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de , societatea a fost înființată la data de 25 octombrie 2024, cifra de afaceri La Fântâna SRL a fost de 269,189,574.00 lei în anul 2023, cu un profit de 11,983,833.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 14.70%.

La Fântâna SRL a raportat un număr de 0 angajați în anul 2023. 

Acționar este  Aquavenue Limited din Cipru.
 
Administratori sunt Amza Cristian și Ciungradi Ioana - Clementina. Amza Cristian este și administrator la Fântâna Aquamin Mures SRL.
 
Potrivit  informații publice din SICAP/SEAP din perioada 2007 – prezent, firma are 7786 de achiziții directe și 82 de achiziții publice.
 
Firma are punct de lucru în Brașov, Constanța, Zalău, Cluj-Napoca, Caraș-Seve rin, Dolj, etc. 



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.



Citește și:

Curtea de Conturi a publicat raportul de audit privind atribuirea, și executarea contractelor finanțate din bugetul de stat la Ceronav Constanța. Deficiențe constatate! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii