Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța La Mangalia, lucrări de reparații și renovare de peste 260.000 de lei la Club Nautic Callatis (DOCUMENT)

ro

05 Sep, 2024 17:00 142 Marime text
Primăria Mangalia
  • Ofertant câștigător este Metro Plumbing SRL, firmă controlată de Ciprian Andronic.
  
Municipiul Mangalia (Primăria), ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Limanu pentru „Lucrări de reparații și renovare“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.

Valoarea cumpărării directe este de 266.540,49 lei (53.570,59 euro), ofertant câștigător fiind SC Metro Plumbing SRL.
 
Data publicării este 3 septembrie 2024.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, lucrările de reparații și renovare se execută la Club Nautic Callatis și constau în: zugrăveli și lucrări de reparații, înlocuit spoturi, reparat totem și reclamă luminoasă.

Despre SC Metro Plumbing SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 5 septembrie 2024, firma Metro Plumbing SRL a fost înființată în anul 2017, adresa sediului social este la Limanu, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.

Asociat unic în Metro Plumbing SRL este Ciprian Andronic, cel care deține și calitatea de administrator.

În 2023, Metro Plumbing SRL a avut o cifră de afaceri de 2.244.602 lei (în creștere cu 24% față de 2022), un profit de 28.974 lei (în scădere cu 96%), iar numărul mediu de angajați a fost 9 (neschimbat față de anul trecut). 
 
Platforma termene.ro informează și că Metro Plumbing SRL are peste 30 de contracte câștigate - achiziții directe și niciun contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 4 septembrie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Iulmar Ind SRL și-a adjudecat două contracte de la Primăria Mangalia (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii