Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Liceul Teoretic Murfatlar a încheiat contract cu Bella Travel SRL pentru organizarea unei tabere (DOCUMENT)

ro

18 Oct, 2024 12:06 132 Marime text

Liceul Teoretic Murfatlar din județul Constanța
, a semnat un contract, prin cumpărare directă cu Bella Travel SRL pentru servicii de organizare evenimente –tabără.

Informațiile privind cumpărarea directă au fost publicate pe platforma licitațiapublică.ro, la data 17.10.2024.

Obiectul achiziției îl reprezintă „Servicii de organizare evenimente -Tabară”.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 85.000,00 lei.
 
Conform datelor oficiale, tabara va fi formată din 46 elevi și patru cadre didactice, 1.700 lei de persoană, fără TVA Comuna – Murighiol, Județul Tulcea – pensiunea Laguna Albastră, cu un preț unitar de 85.000 lei.
 
Obiectivul serviciilor este constituit din cheltuieli pentru asigurarea transport, cazare, și masă în regim de pensiune completă pentru 46 de elevi și 4 cadre didactice Pachetul tabară cuprinde activitati de socializare pentru elevi, să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și stima de sine și să-și dezvolte abilitățile sociale.
 
În vederea îndeplinirii obiectivului serviciilor, prestatorul va realiza următoarele activități:  cazare cu pensiune completă pentru 46 de elevi și 4 cadre didactice 5 zile, 4 nopți + gratuitate 5 elevi, transportul dus – întors pe ruta Murfatlar, Constanța – Murighiol, Tulcea; bilete de intrare la obiective turistice; program cu activităţi/ ateliere pentru elevi – -activități cu traineri specializați, experții necesari pentru realizarea serviciilor.
 
Pentru realizarea taberei, se va pune la dispozitie autocar clasificat cu toate condițiile necesare unei deplasări fără probleme, șofer profesionist ,unitate de cazare clasificată conform normelor europene, ghid de turism, traineri specializați pentru activitățile educaționale.

 
Despre Bella Travel SRL
 
Firma Bella Travel SRL din Valea Dacilor, a fost înființată la data de 11.01.2024 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7911 - Activități ale agențiilor turistice.

Asociat și administrator al firmei este Cherim Atila.
 
Privitor la contractele câștigate, firma mai sus menționată are un număr de 4 achiziții directe, potrivit informații publice din SICAP/SEAP. 


În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:


Cumpărări directe ConstanțaȘcoala Gimnazială „George Coșbuc” 23 August, contract cu Old Line Travel SR pentru servicii de tabere pentru copii (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii