Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Nautilus Security SRL va asigura paza pentru Direcția Generală Economică din cadrul Primăriei Năvodari (DOCUMENT)

ro

11 Sep, 2024 14:12 162 Marime text
Primaria Navodari. Sursa foto - google.maps
  • Contractul privind serviciile de pază a fost atribuit de Primăria Năvodari firme Nautilus Security SRL.
  • Prestarea serviciului de paza a bunurilor, a valorilor și asigurarea integrității acestora, precum și a unui grad de securitate și sprijin sporit se va realiza cu personal calificat și selecționat și mijloace moderne.
 
Primăria Năvodari a anunțat pe SEAP numele agentului economic care a obținut, prin negociere directă, contractul privind serviciile de pază. Oferta societății Nautilus Security SRL a fost acceptată pe data de 23.08.2024. Valoarea contractului de cumparare este de  209.889,6  RON (42.176,15  EUR).
 
Serviciul de pază specializat pentru obiectivul Direcția Generală Economică din cadrul Primăriei Orașului Năvodari, 24h/24h, în conformitate cu prevederile Legii nr. 333/ 2003 - republicată, și actualizată se referă la aza obiectivelor, bunurilor, valorilor, și protecția persoanelor și la menținerea stării de siguranță a obiectivului.

Prestarea serviciului de pază a bunurilor, a valorilor și asigurarea integrității acestora, precum și a unui grad de securitate și sprijin sporit se va realiza cu personal calificat și selecționat și mijloace moderne. Serviciile de pază vor fi funizate pe o perioadă de 12 luni.

 
Despre Nautilus Security SRL

 
Firma Nautilus Security SRL din Făclia, a fost înființată la data de 01.03.2023 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8010 - Activități de protecție și gardă. Sedoil social al firmei este pe strada Bisericii, Nr. 118, Făclia, Județul Constanța.
 
Asociat și administrator este Smarandache Gheorghe din Constanța. Smarandache Gheorghe este asociat și administrator în cadrul MTG Security SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Firme Constanța: Nautilus Security SRL își schimbă structura acționariatului și sediul social
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii