Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța Primăria Municipiului Mangalia, contract cu o firmă din Suceava! Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

10 Sep, 2024 12:18 142 Marime text
Primaria Municipiului MangaliaPrimăria Municipiului Mangalia a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de elaborare PT și asistenta din partea proiectantului- Modernizare străzi în municipiul Mangalia I.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății SC Total Mapinvent SRL, valoarea fiind de 88.900 RON.

Despre SC Total Mapinvent SRL

Potrivit datelor furnizate de termene.ro, platformă consultată la data de 10 septembrie 2024, societatea a fost înființată în 2012, are sediul social în Suceava și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Unic asociat și administrator este Cristea Claudiu Daniel.

În 2023, firma cu 17 angajați a declarat o cifră de afaceri de 6.114.904 lei și profit de 299.927 lei, în scădere cu 89% față de anul precedent.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a licitației.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Cumpărări directe ConstanțaIulmar IND SRL a obținut peste 11.000 de euro de la Primăria Mangalia. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii