Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Iulmar IND SRL a obținut peste 11.000 de euro de la Primăria Mangalia. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

ro

08 Sep, 2024 17:00 165 Marime text
  • Conform termene.ro, Iulmar IND SRL este controlată de Ungureanu Tudor, care deține și funcția de administrator
  • Iulmar IND SRL are sediul social în Mangalia, județul Constanța, pe strada Walter Mărăcineanu nr. 4B și funcționează din anul 2011. Obiectul de activitate este „lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.”
 
În data de 3 septembrie a.c., conform SEAP, Primăria Mangalia, județul Constanța, a încheiat două contracte cu firma Iulmar IND SRL.
 
Primul contract, în valoare de 34.802,79 de lei, prevede lucrări de reparații/reconstruire trotuare la blocul A05, situate pe strada M.I.Dobrogea, nr.63 din municipiul Mangalia.
 
Al doilea contract, în valoare de 21.456,47 de lei, constă în lucrări de construire a unui sistem de aerisire pentru acoperișul blocului A05.
 
Cumulat, Iulmar IND SRL a obținut la Primăria Mangalia suma de 56.259,26 de lei (peste 11.000 de euro la cursul actual).
 
Firma a câștigat contractele prin cumpărare directă.
 
Despre Iulmar IND SRL
 
Conform termene.ro, Iulmar IND SRL este controlată de Ungureanu Tudor, care deține și funcția de administrator.
 
Numele lui mai este regăsit și în Ariv IND SRL din Constanța.
 
Iulmar IND SRL are sediul social în Mangalia, județul Constanța, pe strada Walter Mărăcineanu nr. 4B și funcționează din anul 2011. Obiectul de activitate este „lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.”.
 
În anul 2023, firma a raportat o cifră de afaceri de peste patru milioane de lei, un profit de peste 1,2 milioane de lei și cinci angajați.
 
Conform licitatiapublica.ro, Iulmar IND SRL are în total 85 de cumpărări directe câștigate cu autorități contractante din județul Constanța, îndeosebi din Mangalia.
 
Toate cumpărările directe alte Iulmar IND SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii