Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța SC Ferero Star SRL va construi balonul tensiostatic din comuna Pantelimon (DOCUMENT)

ro

11 Sep, 2024 17:00 135 Marime text
Primăria Pantelimon. Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
  • Valoarea cumpărării directe este de 716.000 lei (143.980,37 euro).   
 
Comuna Pantelimon (Primăria), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru „Lucrări de construire balon tensiostatic în comuna Pantelimon, Județul Constanța“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.

Valoarea cumpărării directe este de 716.000 lei (143.980,37 euro), ofertant câștigător fiind SC Ferero Star SRL.
 
Data publicării este 5 septembrie 2024.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, construirea balonului tensiostatic, conform ofertei depuse și înregistrate la sediul Primăriei Pantelimon cu nr. 6497/ 28.08.2024, comportă următoarele lucrări:
 
1. Infrastructura
 
- excavare 22 de gropi în vederea realizării cuzineților;
 
- realizarea cuzineților (pahare / cupe) de beton armat, pe care urmează să se monteze stâlpii și fermele metalice (elementele de suprastructură);
 
- realizare grindă perimetrală;
 
- cilindrarea pământului și aducerea la nivel cu grinda și cuzineții prin realizarea unei plăci pe care urmează a fi amplasată suprafața de joc;
 
2. Suprastructura
 
Structura de rezistență - realizată din cadre transversale compuse din ferme cu zăbrele, dispuse pe direcția transversală a construcției, executate din profile de oțel laminat. Cadrele transversale sunt legate între ele cu panouri longitudinale și grinzi. Confecțiile metalice vor fi grunduite, iar apoi vopsite cu aparat cu aer comprimat cu vopsea în 2 straturi.
 
3. Acoperirea structurii - se va realiza cu prelată din poliplan de 900 gr/mp (acoperișul) și poliplan de 630 gr/mp (pereții laterali), cu lipire la aer cald, tensionată și fixată de structura metalică cu cabluri și întinzătoare. Prelata va putea fi ridicată pe lungimea cortului, pentru ventilare pe timpul verii. Accesul se va realiza printr-o uță pietonală.
 
4. Suprafața de joc, inclusiv montaj - suprafață multisport - Gazon sintetic - 20 mm+ rezervă - Suprafața de joc, montaj, materiale, transport.
 
Despre SC Ferero Star SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 11 septembrie 2024, firma Ferero Star SRL a fost înființată în anul 2002, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activitîți de consultanță pentru afaceri și management“.

Asociat unic în Ferero Star SRL este Maria Ciubotaru, cea care deține și calitatea de administrator.

În 2023, Ferero Star SRL a avut o cifră de afaceri de 2.431.490 lei, un profit de 1.242.089 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 8. 

Platforma termene.ro informează și că Ferero Star SRL are peste 150 de contracte câștigate - achiziții directe și un contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 10 septembrie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Balon tensiostatic, amplasat în comuna Pantelimon. Primăria va scoate din conturi peste 700.000 de lei (DOCUMENT)

 
Cumpărări directe Constanța
Primăria Pantelimon achiziționează servicii de proiectare balon tensiostatic (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii