Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Servicii de consultanță pentru iluminat public. Iată cât investește Primăria Costinești (DOCUMENT)

ro

03 Sep, 2024 09:33 154 Marime text

 
Primăria Costinești, foto: ZIUA de ConstanțaPrimăria Costinești, județul Constanța a semnat prin cumpărare directă cu Godyris Hope SRL contractul vizând furnizarea de servicii scriere, depunere și implementare proiect AFM iluminat public.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de   33.500 de lei.   
 
Denumirea achiziției este „Servicii scriere, depunere si implementare proiect AFM iluminat public “, iar în descriere se precizează că este vorba despre servicii de consultanță pentru scriere, depunere și implementare proiect de eficientizare și modernizare a sistemului de iluminat public, finanțat de către AFM din Fondul pentru mediu în cadrul programului “Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”
 
 

Despre Godyris Hope SRL  

Firma Godyris Hope SRL din București, a fost înființată la data de 20.06.2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8299 - Alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a..

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 03 septembrie 2024, cifra de afaceri Godyris Hope SRL  a fost de 524,072.00 lei în anul 2023, cu un profit de 124,575.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 100.57%.

Godyris Hope SRL a raportat un număr de doi angajați în anul 2023.

Asociați și administrator sunt Sofia Andreea și Raluca-Maria Tomuta.

Sofia Andreea este asociat în cadrul Godyris Consulting & Training SRL și asociat si administrator la PTM&Amg Service Auto SRL. Raluca-Maria Tomuta este asociat și administrator la Rats Business Concept SRL.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Cumpărări directe ConstanțaPrimăria Costinești alege Terra Radici SRL pentru dezinsecția terestră (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii