Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Sia Cons SRL oferă consultanță Primăriei Oltina pentru proiectul care vizează iluminatul public (DOCUMENT)

ro

22 Oct, 2024 11:00 308 Marime text
Iluminat public. Sursa foto - freepik.com
  • Contractul „Servicii de consultanță depunere proiect  Iluminat public la Administrația Fondului pentru Mediu“ a fost atribuit, prin negociere directă, de Primăria Oltina firmei SIA CONS SRL.
  • Asociat unic și administrator figurează Anamaria-Cristina Crăciun.
 
Primăria Oltina, județul Constanța, a semnat cu firma SIA CONS SRL. Potrivit SEAP, contractul „Servicii de consultanță depunere proiect Iluminat public la Administrația Fondului pentru Mediu“ a fost atribuit prin negociere directă, pe data de 21 octombrie, și are o valoare de 30000 RON.
 
Contractul presupune următoarele:
 - depunere cererea de finanțare,
- consultanță privind managementului proiectului în scopul realizării tuturor activităţilor, în contextul îndeplinirii obligaţiilor prevăzute în contractul de finanţare;
- suport în procesul de întocmire a documentelor necesare pentru încheierea de acte adiționale la contractul de finanțare;
- suport în comunicarea cu AFM în ceea ce privește derularea contractului de finanțare, urmărirea respectării tuturor clauzelor contractuale pentru o bună implementare a contractului de finanțare;
- asigurarea, împreună cu achizitorul, a monitozarii contractelor
- verificarea eligibilității cheltuielilor ce se vor efectua în cadrul proiectului;
- verificarea documentelor aferente dosarelor de achiziție și încărcarea lor în sistemul informatic;
- Asistență tehnică privind implementarea proiectelor (informarea beneficiarului cu privire la obligatiile contractuale);
- Întocmirea rapoartelor de progres;
- Întocmirea și depunerea cererilor de transfer;
- Întocmirea notificărilor de modificare a diverselor secțiuni din Cererea de Finanțare, conform prevederilor Contractului de Finantare;
- Modificări ale graficului de depunere a cererilor de transfer, dacă este cazul;
- Modificări ale calendarului activitatilor pentru cererea de finantare, dacă este cazul;
- Întocmirea raspunsurilor la solicitarile de clarificari privind raportarile si cereile de tranfer-daca este cazul;
- Asistență în relația dintre Beneficiar și Autoritatea Contractantă.
 
 
Despre Sia Cons SRL
 
Potrivit termene.ro,  Sia Cons SRL a fost înființată în anul 2023, are sediul social în București, pe strada Țintașului și se ocupă în principal de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Asociat unic și administrator figurează Anamaria-Cristina Crăciun, al cărei nume se leagă și de Le ader Jus SRL și Jeffo Enterprise SRL.
 
Conform termene.ro, Sia Cons SRL figurează cu 10 achiziții directe (Comuna Mihai Viteazu, Comuna Cobadin, Comuna Mereni printre autoritățile contractante).
 
Datele financiare pe 2023 nu sunt încă disponibile, potrivit termene.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Cumpărări directe Constanța: Sia Cons SRL oferă consultanță de 8.000 de euro Primăriei Mihai Viteazu pentru implementarea proiectelor finanțate prin PNI „Anghel Saligny“ (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii