Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Sitetothemoon SRL și-a adjudecat un nou contract de la Direcția de Pază a județului Constanța (DOCUMENT)

ro

03 Sep, 2024 10:31 157 Marime text

Direcția de Pază a județului Constanța, foto: ZIUA de Constanța
 Direcția de Pază a județului Constanța a semnat prin cumpărare directă cu Sitetothemoon SRL, contractul vizând lucrări de reparație civile.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de   44.500 de lei. 

Denumirea achiziției este „lucrări reparație civile “, iar în descriere se precizează că este vorba despre reparatii tocuri uși, placare gresie scări exterior, instalații electrice, construcție rampă exterior persoane cu dezabilități.
 
Direcția de Pază a Județului Constanța este o instituție publică de interes județean, înființată prin Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.251/2005, prin reorganizarea Corpului Gardienilor Publici, având ca obiect principal de activitate asigurarea pazei instituțiilor publice dispuse pe teritoriul județului Constanța.
 
În luna iunie a acestui an, Sitetothemoon SRL a mai semnat un contract cu Direcția de Pază a județului Constanța privitor la lucrări de reparații generale și de renovare.
 
 

Despre Sitetothemoon SRL


Firma Sitetothemoon SRL din Constanţa, a fost înființată la data de 14.09.2021 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6201 - Activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 03 septembrie 2024, cifra de afaceri Sitetothemoon SRL a fost de 78,550.00 lei în anul 2023, cu un profit de 41,552.00 lei.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 65.30%.

Sitetothemoon SRL a raportat un număr de 0 angajați în anul 2023.

Firma este controlată de Gorgan Alina-Claudia, asociat unic și administrator.


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.



Citește și:

Cumpărări directeDirecția de Pază a Județului Constanța a bătut palma cu Sitetothemoon SRL! (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii