Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Transbuilding SRL, un nou contract semnat cu Primăria Mangalia. Firma va reabilita o garsonieră (DOCUMENT)

ro

08 Sep, 2024 14:06 157 Marime text
Primaria Mangalia. Sursa foto - google.maps
  • Contractul „Lucrări de reparație/renovare garsonieră“ a fost atribuit de Primăria Mangalia firmei Transbuilding SRL.
  • Valoarea achiziției, care a fost atribuită de 4 septembrie, este de 32.000 lei.

Municipiul Mangalia reabilitează o garsonieră din imobilul CP5 situat pe strada Șoseaua Constanței nr. 92. conform antemasuratoare.
Contractul „Lucrări de reparație/renovare garsonieră“ a fost atribuit firmei Transbuilding SRL. Valoarea achiziției, care a fost atribuită de 4 septembrie, este de 32.000 lei.

În luna august, Primăria Municipiului Mangalia a mai încheiat un contract cu Transbuilding SRL, care va executa lucrări de intervenție pe domeniul public. Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în achiziția de „lucrări de intervenție pe domeniul public”, conform antemăsurătorilor. Valoarea totală estimativă a contractului este de 128,424.18 lei.


Despre Transbuilding SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în municipiul Mangalia, județul Constanța, strada Constanței, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „alte lucrări speciale de construcții n.c.a.”.
 Asociat unic și administrator este Ghinescu George Victor. 

Potrivit termene.ro, Ghinescu George Victor mai este asociat și administrator în Platforma Servicii Imobiliare SRL și administrator în Bauen Electric SRL, ambele companii cu sediul social în municipiul Mangalia, județul Constanța.

Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 523.115 lei, un profit în valoare de 127.656 lei și 4 angajați.
Transbuilding SRL figurează cu 34 de contracte câștigate prin achiziții directe de la Municipiul Mangalia, precum și cu un contract câștigat prin licitație publică de a Primăria Albești.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Primăria Mangalia alocă peste 100.000 de lei pentru un contract de lucrări de intervenție pe domeniul public (DOCUMENT)
 
Achiziții Constanța: Primăria Mangalia va demola un chioșc de pe strada Oituz  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii