Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Universitatea Ovidius bagă în reparații căminul situat pe Aleea Studenților. O firmă din Vâlcea va executa lucrările (DOCUMENT)

ro

11 Oct, 2024 17:00 130 Marime text
Universitatea Ovidius bagă în reparații căminul situat pe Aleea Studenților. O firmă din Vâlcea va executa lucările
  • Contractul „Lucrări de reparații hidroizolație terasă Camin FN2, Aleea Studenților nr.1, Constanța“ a fost adjudecat de Robiflex-Company SRL.
  • Valoarea contractului este de 299.586,36 RON.
  • Firma este deținută de Doru și Vasile Păunescu, fiecare cu câte 50 % din capitalul social.
  • e administarea firmei se ocupă de Păunescu Vasile.
 
Universitatea Ovidius Constanța reabilitează terasa Cămin FN2, situat pe Aleea Studenților nr.1. Firma care și-a adjudecat contractul „Lucrări de reparații hidroizolație terasă Camin FN2, Aleea Studenților nr.1, Constanța“ a fost adjudecat de Robiflex-Company SRL. Atribuirea s-a făcut, pe data de 10 octombrie, prin negociere directă. Valoarea contractului este de 299.586,36 RON.


Despre Robiflex-Company SRL

 
Înființată în anul 1996, firma are sediul pe strada Cheia, Nr. 154, Băile Olănești, Județul Vâlcea și desfășoară lucrării speciale de construcții. Firma este deținută de Doru și Vasile Păunescu, fiecare cu câte 50 % din capitalul social. De administarea firmei se ocupă de Păunescu Vasile.

Robiflex-Company SRL a obținut, prin negociere directă, 28 de contrcate de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Societatea Română de Radiodifuziune, Județul Cluj (Consiliul Județean), Universitatea de Medicină și Farmacie "Grigore T.Popa" Iași, Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare, Inspectoratul de Poliție Salaj, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, UM 0658 Târgu Jiu, Muzeul Județean Aurelian Sacerdoteanu și altele.

În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 6.813.190 lei, 30 salariați, un profit de 880.658 lei și datorii de 2.216.084 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Achziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuirte a licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Universitatea „Ovidius” Constanța investește peste 130.000 de euro pentru instalația de încălzire a bibliotecii (DOCUMENT)

Cumpărări directe: I&P Project & Consulting SRL, cu un singur angajat în 2023, va funiza servicii dirigenție șantier pentru Universitatea Ovidius din Constanța (DOCUMENT)
 
 Extinderea campusului Universității „Ovidius” din Constanța - „Vorbim de construirea unor spații pentru învățământ, a unui cămin și a unei cantine” (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii