Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Pro Quality Copiers SRL va furniza licențe pentru calculatoarele DGASPC Constanța (DOCUMENT)

ro

20 Sep, 2024 13:48 381 Marime text
Licente laptop. Sursa foto - Ziua de Constanta
  • Pro Quality Copiers SRL a semnat cu DGASPC Constanța.
  • Firma va furniza licențe Eset Protect Entry On-Prem 1 an pentru 399 calculatoare și 8 servere.
  • Valoarea achiziției este de 42.999 lei.
  • Logăfătu Răzvan Silviu este asociat unic și administrator al firmei Pro Quality Copiers SRL.
 
Direcția Generala de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a anunțat pe SEAP numele agentului econimic care și-a adjudecat contractul „Furnizare software antivirus“.
 
Atribuirea s-a făcut prin negociere directă pe data de 19 septembrie, către Pro Quality Copiers SRL. Valoarea contractului „Furnizare licențe Eset Protect Entry On-Prem 1 an pentru 399 calculatoare și 8 servere“ este de 42.999 lei.

 
Despre Pro Quality Copiers SRL

 
Cu sediul social pe Aleea Garofitei, Nr. 13 din Constanța, firma a fost înființată în anul 2017 și se ocupă de repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice. Logăfătu Răzvan Silviu este asociat unic și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Pro Quality Copiers SRL a obținut, prin negociere directă, 22 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Școala Gimnazială Nr.17 „Ion Minulescu“, Clubul Sportiv Municipal Constanța, Liceul Cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", Liceul Tehnologic „Pontica“.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 206.992 lei, un profit de 27.382 lei, zero angajați și datorii de 16.556 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

 
Cumpărări directe Constanța. 71 de aparate de aer condiționat, în valoare de peste 140.000 de lei, achiziționate de DGASPC (DOCUMENT)
 
Licitații. DGASPC Constanța achiziționează produse necesare dotării a patru locuințe protejate în localitatea Băneasa (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii