Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Trans Sped SA a mai bifat un contract cu Primăria Constanța. Achiziție de peste 50.000 lei (DOCUMENT)

ro

17 Oct, 2024 12:13 120 Marime text
Semnatura electronica. Foto - freepik.com
  • Contractul a fost câștigat Trans Sped SA din București.
  • Firma îi are ca asociați pe Sîrbu Paul, cu 99,5% din capitalul social, Sîrbu-Ivan Camelia-Elena, cu 0,5% din capitalul social, Sibiu.
  • Potrivit termene.ro, firma a câștigat prin negociere directă 3.812 de contracte de la autorități publice locale.
 
Municipiul Constanța a anunțat pe SEAP numele agentului economic care și-a adjudecat contractul "Serviciul de prelungire valabilitate semnături electronice".
 
Trans Sped SA este firma care a obținiut, prin negociere directă, pe data de 16 octombrie, contractul în valoare de 52.000 RON.
 
 
Despre Trans Sped SA

 
Înființată în anul 2004, firma are sediul pe strada Despot Vodă, Nr. 38, București și desfășoară activități de servicii privind tehnologia informației. Trans Sped SA este controlată de Sîrbu Paul, cu 99,5% din capitalul social, Sîrbu-Ivan Camelia-Elena, cu 0,5% din capitalul social. Administatorii firmei sunt: Răsvan Cătălin Radu, Stănescu Florinel și Stoica Mario. 
 
Potrivit termene.ro, firma Trans Sped SA a câștigat prin negociere direcă 3.812 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară "Horia Hulubei", Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov, Școala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Sebes, Municipiul Beius, Autoritatea pentru Suprevegherea și Protecția Animalelor, Spital Dr. Karl Diel Jimbolia, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, Directia Impozite și Taxe Locale Sector 5, Municipiul Sighisoara și altele.
 
De asemenea, firma a câștigat 4 licitații organizate de Curtea de Conturi a României ( Servicii de certificare a semnăturii electronice) și Direcția Generala de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov (Servicii de certificare a semnăturii electronice).
 
În anul 2023, Trans Sped SA a declarat o cifră de afaceri de 18.891.868 lei, 21 de salariați, un profit de 6.748.603 lei și datorii de 2.066.561 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infor mații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Pachete cu semnături electronice achiziționate de Primăria Constanța de la o companie din Capitală(DOCUMENTE)

 
Cumpărări directe: Evo Project Design SRL va evalua imobilele din patrimoniul UAT Constanta, construite anterior anului 1978 (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii