Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Evo Project Design SRL va evalua imobilele din patrimoniul UAT Constanta, construite anterior anului 1978 (DOCUMENT)

ro

16 Oct, 2024 15:30 138 Marime text
Sursa foto - ZIUA de Constanta
  • Contractul „Serviciul de evaluare vizuală rapidă a construcțiilor cu destinația de unități sau instituții de învătământ, spital, policlinică, dispensar policlinic, care se află în patrimoniul UAT Constanta, construite anterior anului 1978“ a fost atribuit de Primăria Constanța societății Evo Project Design SRL.
  • Atribuirea s-a făcut prin negociere directă pe data de 16 octombrie. Oance Ionuț-Sergiu este asociat unic și administrator al Evo Project Design SRL.
 
Primăria Municipiului Constanța a atribuit unei firme din Medgidia un contract de 68.000 lei. Potrivit SEAP, Evo Project Design SRL a obținut de la 
Primăria Constanța contractul „Serviciul de evaluare vizuală rapidă a construcțiilor cu destinația de unități sau instituții de învătământ, spital, policlinică, dispensar policlinic, care se află în patrimoniul UAT Constanta, construite anterior anului 1978“.

Atribuirea s-a făcut prin negociere directă pe data de 16 octombrie.
 
 
Despre Evo Project Design SRL

 
Înființată în anul 2015, firma are sediul social pe bulevardul Independenței, Nr. 43 din Medgidia și desfășoară  activități de inginerie și consultanță tehnică legata de acestea.  Oance Ionut-Sergiu este asociat unic și administrator. 

Evo Project Design SRL a obținut, prin negociere directă, 21 de contracte de la autorități pulblice locale. Printre acestea se numără: ORASUL Bumbesti-Jiu, Comuna Piscu, Orașul Petrila, Comuna Sarichioi, Orașul Măcin, Comuna Turcoaia și altele.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 2.052.668 lei, 4 salariați, un profit de 466.475 lei și datorii de 1.168.373 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

 
Primăria municipiului Constanța, contract cu firma familiei Darlaiane pentru a livra cafea de protocol
 
Cumpărări directe: Contractul de consultanță pentru accesarea de fonduri pentru digitalizarea Spitalului de Infecțioase Constanța a revenit unui SRL din Capitală (DOCUMENT)
 
O firmă executată de ANAF pentru datorii a bătut palma cu Primăria Constanța. Va livra și monta copertine pentru băncile din oraș (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii