Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De vidanjarea toaletelor ecologice din Medgidia se va ocupa o firmă controlată din Germania

ro

28 Sep, 2024 15:09 172 Marime text
  • Primăria Medgidia, județul Constanța a cumpărat servicii de igienizare și vidanjare toalete ecologice.
  • Firma Toi Toi & Dixi SRL este fondată în anul 2000, conform termene.ro
  • Amintim că în luna octombrie 2023, Tribunalul Constanța a decis, la cererea SC Toi Toi & Dixi SRL, intrarea în insolvență a companiei Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul Sucursala Năvodari


Primăria Medgidia, județul Constanța a cumpărat servicii de igienizare și vidanjare toalete ecologice.


Totul s-a întâmplat prin cumpărare directă, pentru suma de 50.304 lei, la data de 24 septembrie 2024, conform platformei SEAP. Firma declarată câștigătoare este Toi Toi & Dixi SRL.
 

Toi Toi & Dixi SRL

Firma este fondată în anul 2000, conform termene.ro. Pe anul fiscal 2023, firma a raportat 59 de salariați, 15,6 milioane lei cifră de afaceri și un profit de 1,49 milioane lei. Datoriile sar de 1,6 milioane lei. Sediul social este pe bulevardul Metalurgiei nr. 78, București. Asociați în companie sunt două firme din Germania – Toi Toi & Dixi International GMBH – 98,66% și Toi Toi & Dixi Group GMBH – 1,34%. Administratori sunt Cristian Rusescu și Smolko Andrzej. Cristian Rusescu mai apare în Spartacus Logistics SRL.



Amintim că în luna octombrie 2023, Tribunalul Constanța a decis, la cererea SC Toi Toi & Dixi SRL, intrarea în insolvență a companiei Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul Sucursala Năvodari, firmă specializată în lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru electricitate și telecomunicații. Conform portalului instanțelor de judecată, decizia Tribunalului Constanța a fost contestată la Curtea de Apel Constanța, de către cele două părți, iar prin Hotărârea  nr. 235/2023, din  24.11.2023, instanța de apel a luat de renunțarea creditoarei (Toi Toi & Dixi SRL) la cererea de deschidere a procedurii insolvenței debitoarei Calik Enerji Sanaya Ve Tikaret AS.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii