Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța, contract cu două firme din Galați și Buzău! Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

10 Oct, 2024 15:01 179 Marime text
DGASPCDirecția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit recent prin procedură simplificată un contract de furnizare produse în vederea dotării a 2 case de tip familial(CTF) în județul Constanta, localitatea Lumina, str.Morii, nr.70P și a unui Centru de Zi de Recuperare (CZR) situat în localitatea Lumina, str.Morii, nr.70J în cadrul Proiectului "Închiderea Centrului de Servicii Comunitare Orizont" cod SMIS 116058

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societăților S.C. TRANSLIMA SRL și S.C. ESTBIMAR ISD S.R.L.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este 19.035 RON.
 
Loturile ce prevedeau dotare Spații de Recreere (CZR) - 23600 RON, dotare Spatii de Recreere (CTF) - 32900 RON, furnizare Echipament Birotica (iT) (CZR) - 56760 RON și furnizare echipament birotica(IT) (CTF) - 35930 RON au fost anulate administrativ.

Contractul de furnizare produse în vederea dotării Centrului de Zi în localitatea Lumina, str.Morii nr.79J -Lot 3 Aparatura Electrocasnica, în valoare de 15300 RON a fost atribuit S.C. TRANSLIMA SRL S.R.L..

Contractul de furnizare de produse în vederea dotării Centrului de Zi de Recuperare, în localitatea Lumina, str.Morii, nr.79 J județul Constanta, în cadrul proiectului “ Închiderea Centrului de Servicii Comunitare Orizont” a bunurilor ce fac parte din LOTUL 5 Echipament PSI în valoare de 3735 RON a fost atribuit societății S.C. ESTBIMAR ISD S.R.L.

Au mai fost atribuite loturi de Dotare Spatii de Recreere (CZR), Dotare Spatii de Recreere (CTF), Furnizare Echipament Birotica (iT) (CZR), Furnizare echipament birotica(IT) (CTF), Furnizare Aparatura Electocasnica (CZR) și Furnizare echipament PSI (CZR).

Despre Translima SRL

Înființată în anul 2006, Translima SRL are ca obiect de activitate intermedieri în comertul cu produse diverse. Sediul social al societății este în municipiul Galați, strada Frunzei nr.5. Mariana Stan este asociat unic și administrator al societății.
 
Translima SRL a mai obținut, prin negociere directă, 1695 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02489 Galați, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02417 Focșani, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sf. Ioan" Galați, Spitalul Clinic de Psihiatrie Elisabeta Doamna și altele.
 
În anul 2023, firma cu un singur angajat a raportat o cifră de afaceri de 3.251.322 lei (în creștere cu 110% față de 2022) și un profit de 410.742 lei (în creștere cu 325% față de anul precedent)
 
Despre Estbimar ISD

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 10 octombrie 2024, firma Estbimar ISD SRL a fost înființată în anul 2013, adresa sediului social este la Padina, în județul Buzău, iar activitatea principală este „ Comert cu ridicata nespecializat “.

Asociat unic este Marius Iulian Zuluf, care îndeplinește și calitatea de administrator.

În 2023, Estbimar ISD SRL a avut o cifră de afaceri de 905.579 lei, un profit de 147.095 lei, la un angajat. 

Platforma termene.ro informează că Meda Consult SRL are în jur de 393de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, publicat pe SEAP.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
O firmă din Suceava și una din Galați au semnat cu DGASPC Constanța. Contractul vizează două căsuțe de tip familial și un Centru de Zi, situate în Mangalia (DOCUMENT)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii