Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Suceava și una din Galați au semnat cu DGASPC Constanța. Contractul vizează două căsuțe de tip familial și un Centru de Zi, situate în Mangalia (DOCUMENT)

ro

16 Jul, 2024 10:26 196 Marime text
  • Loturi ale contractului care se referă la dotarea a două căsuțe de tip familial și a unui Centru de Zi de Recuperare, situate în localitatea Mangalia, județul Constanța, au fost atribuite de DGASPC Constanța către două firme.
  • Ovavinci SRL a obținut 3 loturi ale contractului, iar Translima SRL – 2 loturi.
  • Asociat unic și administrator al firmei Ovavinci SRL este Ovadiuc F.Mugurel-Corneliu.
  • Mariana Stan este asociat unic și administrator al societății Translima SRL.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța
a anunțat pe SEAP numele agenului economic care și-a adjudecat contractul care se referă la dotarea a două căsuțe de tip familial și a unui Centru de Zi de Recuperare, situate în localitatea Mangalia, județul Constanța.
 
Mai exact este vorba despre contractul „Furnizare produse în vederea dotării a 2 case tip familial (CTF ) în judetul Constanța, localitatea Mangalia, strada M.I. Dobrogeanu, nr. 65 H și D și Centrului de Zi de Recuperare situat pe strada M.I. Dobrogeanu, nr. 65 D, în vederea deschiderii unui centru de zi (CZ), în cadrul proiectului «Închiderea Complexului de Servicii Comunitare Cristina» (14 loturi)”.
 
Lotul 4 - Echipamente Medicale, în valoare de 10.000 lei, Lotul 9 - Echipament birotică, în valoare de 51.970 lei, și lotul 11 - Echipamente Medicale, în valoare de 25.520 lei, au fost câștigate de Ovavinci SRL.
 
Lotul 1 Aparatură electrocasnică, în valoare de 83.500 lei, precum și lotul 8 - Aparatură electrocasnică, în valoare de 11.528 lei, au fost semnate cu firma Translima SRL.
 
Obiectul achiziţiei îl constituie furnizarea de produse aferente proiectului “Închiderea Complexului de Servicii Comunitare Cristina” – cod SMIS 117763 respectiv aparatură electrocasnică, echipamente birotică, produse de mobilier, echipamente PSI, echipamente medicale, mobilier, diverse produse etc, în vederea dotării a 2 căsuțe de tip familial și a unui Centru de Zi de Recuperare, situate în localitatea Mangalia, județul Constanța.

Mai multe loturi au fost anulate administrativ. Este vorba despre: Lotul 7 -  Dotare spații de recreere (CTF), Lotul 5 - Mobilier (CTF), Lotul 3 - Echipamente PSI (CTF), Lotul 12 - Mobilier (CZ), lotul 10 - Echipamente PSI (CZ).

 
Despre Ovavinci SRL
 
Cu sediul social pe strada Grigore Alex. Ghica, nr. 12 din Suceava, Ovavinci SRL a fost înființată în 2013 și desfășoară activități de comerț cu ridicata nespecializat. Asociat unic și administrator este Ovadiuc F.Mugurel-Corneliu.
 
Ovavinci SRL a mai obținut, prin negociere directă, 5.093 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Spitalul Județean de Urgență Slatina, Spitalul Municipal Blaj, Spitalul Municipal Câmpina, Spitalul Municipal Sighetu Marmației, Spital Clinic Județean de Urgență Arad, Spitalul Municipal "Sfinții Doctori Cosma și Damian" Rădăuți, Spitalul Județean Târgu Jiu, Spitalul Municipal Blaj.
 
În anul fiscal 2022, firma cu 6 angajați a declarat o cifră de afaceri de 8.855.004 lei și un profit de 3.068.018 lei.
Situația pentru anul 2023 arată astfel: o cifră de afaceri de  10.610.604 lei, un profit de 3.268.242 lei și 6 salariați.

 
Despre Translima SRL

 
Înființată în anul 2006, Translima SRL are ca obiect de activitate intermedieri în comertul cu produse diverse. Sediul social al societății este în municipiul Galați, strada Frunzei nr.5. Mariana Stan este asociat unic și administrator al societății. 
 
Translima SRL a mai obținut, prin negociere directă, 1669 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02489 Galați, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02417 Focșani, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sf. Ioan" Galați, Spitalul Clinic de Psihiatrie Elisabeta Doamna și altele.
 
În anul 2022, firma cu un singur angajat a raportat o cifră de afaceri de 1.546.113 lei și un profi de 96.533 lei.
 
Situație pentru anul 2023 arată astfel: o cifră de afaceri de 3.251.322 lei, un profit de 410.742 lei și un singur angajat.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, publicat pe SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Proiectul „Închiderea Complexului de Servicii Comunitare Cristina", implementat de DGASPC Constanța


DGASPC Constanța a atribuit patru contracte: Patru case de tip familial și Centrul de Zi din Băneasa, mobilate și dotate de patru firme (DOCUMENT)
 
Au semnat cu DGASPC Constanța: Patru firme vor dota cele două case de tip familial și Centrul de Zi de Recuperare din Lumina (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii