Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța Peste 800 de asistenți personali ai persoanelor încadrate în gradul de handicap grav vor fi instruiți (DOCUMENT)

ro

09 Oct, 2024 12:14 203 Marime text
DGASPC Constanța. Peste 800 de asistenți personali ai persoanelor încadrate în gradul de handicap grav vor fi instruiți (DOCUMENT) Sursa foto - freepik.com
  • Licitație la DGASPC Constanța pentru atribuirea contractului Servicii de instruire pentru un numar de 812 asistenți personali ai persoanelor încadrate în gradul de handicap grav cu asistent personal.
  • Valoarea estimată a contractului este de 45.472 lei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 10.10.2024, ora 16:00.
  •  Valabilitatea ofertei este de 120 de zile.
 
Direcția Generală Asistență Socială Constanța intenționează să cumpere servicii de instruire pentru un numar de 812 asistenți personali ai persoanelor încadrate în gradul de handicap grav cu asistent personal.
 
Ofertele pot fi depuse până pe data de 10.10.2024, ora 16:00. Valabilitatea ofertei este de 120 de zile. Ofertele prezentate trebuie să respecte cerințele specificate in caietul de sarcini. Se va constitui garanție de bună execuție, în cuantum de 5% din valoarea totală a contractului, fără TVA. Valoarea estimată a contractului este de 45.472 lei.
 
Contrcatul constă în achiziția serviciilor de instruire pentru un număr de 812 asistenți personali ai persoanelor încadrate în gradul de handicap grav cu asistent personal, cod COR 532203, conform prevederilor art. 38 lit. a) din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
 
Durata contractului de prestare a serviciului va fi de 45 de zile de la semnarea acestuia, cu posibilitatea prelungirii prin act adițional.
Ofertantul va respecta toate reglementările referitoare la protecția muncii, PSI și protecția mediului și este răspunzător de exactitatea și legalitatea datelor înscrise în situațiile de plată și în facturi, obligându-se să restituie sumele încasate necuvenit.
 
Condiții de participare
 
Ofertantii vor face dovada neîncadrării în cazurile de excludere prevăzute la art. 164, 167, 59 si 60 din Legea nr. 98/2016 și vor prezenta certificatele constatatoare din care să rezulte că obiectul de activitate corespunde obiectului contractului și operatorii sunt autorizați în acest sens, în condițiile legii. Propunerea tehnică și propunerea financiară se vor întocmi conform cerințelor din caietului de sarcini și a formularului de ofertă. Ofertele prezentate trebuie să respecte cerințele din caietul de sarcini.
 
Cursul trebuie să fie autorizat de către Autoritatea Națională pentru Calificări, iar programa în baza căreia se vor desfășura cursurile, cât și competențele ce urmează a fi dobândite, să fie elaborate în baza Standardului Ocupațional sau Standardului de Pregătire Profesională și aprobate de Autoritatea Națională pentru Calificări.
 
Criteriul de atribuire îl reprezintă "prețul cel mai scăzut" pentru ofertele conforme cu necesitatea autorității contractante din caietul de sarcini.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitaație. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Licitații Constanța: Ce societate se va ocupa de lucările de reparații de la Centrul de Îngrijire și Asistență Poarta Albă (DOCUMENT)


DGASPC Constanța, un nou contract atribuit firmei Ovavinci SRL. Va fi livrat mobilier pentru dotarea unui centru de zi din Mangalia (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii