Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eraos SA, controlată de fratele fostului primar din Cogealac, semnează un contract cu Primăria Fântânele, județul Constanța

ro

29 Aug, 2024 17:00 195 Marime text
Sursă foto: Pexels
  • Obiectivul contractului vizează lucrări de reparații întreținere rigole – conform deviz ofertă
 
Primăria comunei Fântânele semnează un contract important cu firma deținută de fratele fostului primar din Cogelac, județul Constanța.
 
Astfel, pe 28 august 2024, pe platforma SEAP s-a semnat contractul dintre Comuna Fântânele și firma Eraos SA, controlată de fratele fostului primar din Cogelac, pentru suma de 899.917,5 lei. Obiectivul contractului vizează lucrări de reparații întreținere rigole – conform deviz ofertă.
 

Despre Eraos SA

 

În octombrie 2019, Eraos SA și-a mai adjudecat un contract de la Primăria Cogelac vizând asfaltarea străzilor din comună, la momentul respectiv fiind vorba despre reabilitarea străzii Ghioceilor și reabilitarea străzii Liniștii.

 
Detalii despre acel contract pot fi accesate în articolul
Eraos SA, firmă controlată de fratele fostului primar din Cogealac, Ion Soare, va reabilita străzile din Cerchezu (document)

 
Potrivit termene.ro, Eraos SA a fost înființată în 1994, are sediul social în Fântânele, pe strada Basarabia, nr. 2 și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.

 
Firma are un punct de lucru și în Ovidiu.
 

Acționarul majoritar (99,98%) este Aurelian Soare, fratele fostului primar din Cogealac Ion Soare, iar restul acțiunilor sunt deținute de compania Fila S.H. SRL Constanța (deținută și administrată de Aurelian Soare).
 

Administratorii Eraos SA sunt Filadelfia Ionescu (al cărei nume se leagă și de Tomis Real Estate SRL și Pescărușul Vesel SRL), Costinel Savin (al cărui nume se leagă și de Altfel Advertising SRL) și Aurelian Soare.

 
Numele lui Aurelian Soare se leagă și de Agro Sofil SRL, Agrosefag SRL, Algera Com SRL, Fila S.H. SRL, Floor Cover Solutions SRL, Montana Azuga SRL, Pescărușul Vesel SRL, Predeal Holidays SRL, Pro Granido SRL, Ravena Impex SRL, Rogusto-Line SRL, Soare Aurelian ÎI, Tic Tac A.S. SRL și Tomis Real Estate SRL.

 
În 2023, Eraos SA a declarat 46 de angajați, profit peste 900.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 9,18 milioane de lei.
 

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Eraos SA, deținută de fratele fostului primar din Cogealac, contract de 2,18 milioane de euro cu Primăria Cerchezu (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii