Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GMB Computers SRL va furniza echipamente IT Primăriei Mangalia, județul Constanța. Contract de peste 1,8 milioane lei (DOCUMENT)

ro

24 Oct, 2024 17:00 475 Marime text
Echipamente IT. Sursa foto - freepik.com
  • Contractul „Furnizarea echipamentelor IT, în cadrul proiectului «Îmbunătățirea managementului în cadrul administrației locale a UAT Mangalia»” a fost atribuit de Primăria Mangalia, pe data de 23 octombrie, societății GMB Computers SRL.
  • Valoarea contractului atribuit este de 1.873.205 lei.
  • În GMB Computers SRL asociat unic este Mircea Boldea Colcear, care are și calitatea de administrator.
 
Municipiul Mangalia
cumpără echipamente IT, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea managementului în cadrul administrației locale“.  
Contractul „Furnizarea echipamentelor IT, în cadrul proiectului «Îmbunătățirea managementului în cadrul administrației locale a UAT Mangalia»” a fost atribuit pe data de 23 octombrie societății GMB Computers SRL. Valoarea contractului atribuit este de 1.873.205 lei.
 
Achiziția se referă la un proiect în care se solicită operatorilor economici să declare utilajele pe care le vor utliza în derularea contractului (conform HG NR.342/2022). Finanțarea este susținută cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență.
 
Firma GMB Computers va furniza următoarele echipamente IT:

- Sistem All-In-One,
- Desktop,
- Laptop,
- Server,
- Tablete,
- Imprimantă multifuncțională,
- Copiator,
- Plotter și Scaner Color,
- Camere video.

 
Despre GMB Computers SRL

 
Potrivit termene.ro,  firma GMB Computers SRL a fost înființată în anul 1992, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice“.
 
În GMB Computers SRL asociat unic este Mircea Boldea Colcear, care are și cal itatea de administrator.
 
Platforma termene.ro informează că din anul 2017 până în prezent, GMB Computers SRL a obținut, prin negociere directă, (2978) de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără:
 
Institutia Prefectului - Judetul Constanta, Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, Universitatea Ovidius Constanța, Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” Constanța, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, Spitalul Municipal Medgidia și altele.
 
De asemenea, GMB Computers SRL a câștigat  28 de contracte câștigate în urma licitațiilor organizate de autorități publice locale, printre care: Municipiul Mangalia, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, Societatea Națională Nuclearelectrica SA, Comuna Costinești și altele.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 19.757.413 lei, 76 de salariați, un profit de 2.750.898 lei și datorii de 5.894.065 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitasție.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:  

Cumpărări directe: Primăria Mangalia atribuie un nou contract celor de la Consultant Proiect & Management SRL (DOCUMENT)

Primăria Mangalia a semnat un contract de 4,5 milioane lei cu o firmă din Constanța, pentru echipamente IT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii