Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța caută piese de schimb pentru autoturismele Dacia Duster (DOCUMENT)

ro

13 Oct, 2024 13:57 567 Marime text
Autospeciale Jandarmerie

Unitatea Militara 0406 Constanța – Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractelor ce constau în achiziția de piese de schimb pentru autoturisme Dacia Duster, de 5, respectiv 4 loturi.
 
Termenul limită de depunere al ofertelor pentru contractul ce constă în atribuirea a 5 loturi de piese va avea loc pe data de 14 octombrie 2024, la ora 23:59. De asemenea, pentru contractul ce prevede 4 loturi licitația va avea loc pe data de 15 octombrie 2024, ora 10:00.
 
Ambele anunțuri de publicitate Au apărut, pe licitatiapublica.ro, pe data de 11 octombrie 2024.
 
Valoarea estimativă a contractului împărțit pe 5 loturi este de 52.706,68 lei, iar celui de 4 loturi i-a fost atribuită suma estimativă de 41.546,05 lei. În total, valoarea contractelor se ridică la 94.252,73 lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractelor este achiziția de piese de schimb pentru autovehiculul Dacia Duster, anul de fabricație 2020, constituie sub forma a 5 loturi, respectiv a 4 loturi.
 
Piesele de schimb sunt reprezentate de arcuri de suspensie, amortizoare, capete de bară, discuri și plăcuțe de frână, filtre de aer, ulei, polen și motorină, bielete de direcție și antiruliu, kit-uri pentru flanșă amortizor și ambreiaj, electroventilator, brațe de suspensie și planetare, rulmenți, ax cardanic și un radiator de apă.
 
Angajamentul legal prin care se angajează cheltuielile aferente achiziției directe ce face obiectul prezentului anunț de publicitate este comanda.
 
Termenul de livrare este de 15-20 zile lucrătoare de la finalizarea achiziției in SEAP.
 
Totodată, plata se va efectua prin intermediul unui ordin de plată în maxim 30 zile calendaristice de la data primirii facturii și de la data recepției, în contul de Trezorerie al furnizorului.
 
Criteriul de atribuire pentru cele două contracte este reprezentat de „prețul cel mai scăzut”/lot și se aplica pentru ofertele declarate admisibile.
 
În cazul în care exista egalitate se vor transmite informări cu privire la o nouă ofertă celor care au oferit prețul cel mai scăzut, mai arată documentele.
 
Achiziţia se va finaliza prin intermediul SICAP, după evaluarea ofertelor. Operatorul economic care a transmis oferta admisibila, cu preţul cel mai scăzut, va fi notificat să o posteze în catalogul electronic din SEAP, specificându-se numărul prezentului anunţ. De asemenea, doar ofertantul câștigător va fi informat de autoritatea contractantă.

În secțiunea Documente pot fi consultate în integralitate anunțurile de participare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
IJJ Constanța oferă peste 70.000 de lei pentru carburanți auto

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii