Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instalațiile de electrificare, reabilitate San Electroterm Grup SRL și Euro Construct SA încasează peste două milioane lei de la Sucursala Regională CF Constanța (DOCUMENT)

ro

29 Aug, 2024 13:01 237 Marime text
CFR, Sucursala Regionala Constanta
  • Contractul privind reparațiie la instalaţiile CCS-T pe raza Secţiei CT-1 Constanţa a fost atribuit de C.N. C.F. CFR SA societăților San Electroterm Grup SRL și Euro Construct SA. Valoarea contractului atribuit este de 2.163.355,83 lei.
  • San Electroterm Grup SRL este deținută de Buzău Ioan și Neagu Sergiu-Dumitru, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
  • Euro Construct SRL este controlată de  Vlad Tudor, Papuc Nicoleta, Chert Ovidiu Mugurel și Șerbanescu Gheorghe.
 
Compania Națională CFR SA, Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională a anunțat pe SEAP numele agenților economici care vor executa reparaţii curente la instalaţiile CCS-T pe raza Secţiei CT -1 Constanţa în staţiile Palas PC1, Palas PC2, Port PC1, Mol V şi instalaţii MACT din staţiile Port A şi Port B3.
 
Astfel, contractul „Reparaţii curente la instalaţiile CCS-T pe raza Secţiei CT-1 Constanţa – instalaţii CED în staţiile Palas PC1, Palas PC2, Port PC1, Mol V şi instalaţii MACT în staţiile Port A şi Port B3“ a fost atribuit, pe data de 19 august, societăților San Electroterm Grup SRL și Euro Construct SA. Valoarea  contractului atribuit este de 2.163.355,83 lei.
 
Lucrările care fac obiectul achiziției sunt reparaţii curente la instalaţiile CCS-T pe raza Secţiei CT-1 Constanţa – instalaţii CED în staţiile Palas PC1, Palas PC2, Port PC1, Mol V şi instalaţii MACT în staţiile Port A şi Port B3”, conform specificațiilor Caietului de sarcini nr. 5/1/1/2013/2024 care stabileşte lucrări de demontare parţială a pieselor şi subansamblurilor componente ale instalaţiilor cu uzuri frecvente, repararea/recondiţionarea sau înlocuirea celor nereparabile, repararea/înlocuirea cablurilor cu rezistenţă de izolaţie scăzută, verificarea funcţionării subansamblurilor, vopsirea instalaţiei etc.
 
În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 1.826/03.10.2023 pentru aprobarea Instrucţiunilor privind procesul de mentenanţă a instalaţiilor feroviare de control-comandă şi semnalizare terestre utilizate pe reţeaua feroviară din România aflată în administrarea Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" - S.A, reparaţiile curente la instalaţiile CCS-T se execută periodic, lucrările fiind impuse de necesitatea înlăturării uzurilor fizice şi a deteriorărilor constatate în cadrul verificărilor tehnice preventive efectuate o data la trei ani. Lucrările de reparaţii curente urmăresc, totodată, şi asigurarea unei funcţionări normale şi neîntrerupte a instalaţiilor CCS-T în condiţii de siguranţă a circulaţiei transporturilor feroviare, îmbunătăţirea stării tehnice a instalaţiilor, reducerea efortului de întreţinere, implementarea măsurilor şi recomandărilor din rapoartele de investigare a evenimentelor, incidentelor şi accidentelor produse şi asigurarea instalaţiilor contra acţiunii răufăcătorilor.
 
Lucrările de reparaţii curente ce se doresc a fi executate constau în repararea, recondiţionarea sau înlocuirea pieselor componente şi a subansamblurilor uzate, nereparabile, la instalaţiile CED din staţiile Palas PC1, Palas PC2, Port PC1, Mol V şi la instalaţiile MACT din staţiile Port A şi Port B3.
 
Durata contractului curge de la data semnării acestuia de ambele părţi, până la data recepţiei finale, după expirarea perioadei de garanţie a lucrărilor.             
 
Durata de execuţie este de maxim 100 zile de la data începerii lucrărilor, care reprezintă data încheierii Procesului-Verbal de predare a amplasamentului lucrării către executant.

 
Despre San Electroterm Grup SRL
 
 
Înființată în anul 2003, firma are sediul pe strada Interioara, Nr. 2, Constanța și se ocupă de alte lucrări de instalatii pentru construcții.
 
San Electroterm Grup SRL este deținută de Buzău Ioan și Neagu Sergiu-Dumitru, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.
 
San Electroterm Grup SRL a obținut, prin negoociere directă, 19 contracte de la autotități publice locale. Printre acestea se numără: SN Aeroportul International Mihail Kogălniceanu Constanța SA, Comuna Ciucurova, Ministerul Apărării Naționale - Unitatea Militară 01853 Capu Midia, Ministerul Apărării Naționale – UM 01912 Borcea, SNTFC "CFR Călători" SA și altele.
 
În anul 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 28.508.041 lei, 77 de salariați și un profit de 1.591.210 lei.
 
 

Despre Euro Construct SA

 
Înființată în anul 2002, Euro Construct SA are sediul pe strada Justitiei, nr. 24, Ap. Lotul 2/1 și se ocupă de lucrări de construcții a căilor ferate de suprafață și subterane.
 
Euro Construct SRL este controlată de  Vlad Tudor, cu 87,25% din capitalul social, Papuc Nicoleta, cu 6,7% din capitalul social, Chert Ovidiu Mugurel, cu  5,04% din capitalul social, Șerbanescu Gheorghe, cu 1,01% din capitalul social. Administrator este Vlad  Tudor.
 
Firma a obținut, prin negociere directă, 16 contracte, de la autorități pubice locale. Printre acestea se numără: SNTFC "CFR Călători" SA, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ilfov, Compania Națională "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanța, Administrația Fondului Imobiliar SRL și altele.
 
În anul 2023, firma a raportat o cifră de afaceri de 25.152.475 lei, 269 de salariați și un profit de 374.748 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Licitații Constanța: Reparațiile curente la instalațiile de iluminat exterior din stațiile CF Călărași Sud și Țăndărei, executate de aceeași firmă (DOCUMENTE)


Licitații Constanța. San Electroterm Grup SRL repară instalațiile de electrificare pe raza Secției IFTE-2 Fetești din cadrul CFR Constanța (DOCUMENT)
 
Licitație organizată de "CFR CĂLĂTORI" SA - Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Constanța a fost contestată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii