Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 01 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Institutul INCDDD Tulcea, un nou contract semnat cu Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea (DOCUMENT)

ro

01 Oct, 2024 11:03 201 Marime text
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea
  • Contractul „Studii știițifice pentru evaluarea speciilor de interes cinegetic din perimetrul Rezevației Biosferei Delta Dunării, pentru  anii 2023-2026“ a fost atribuit de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea către Institutul Național de Cercetare Dezvoltare "Delta Dunării" - INCDDD - Tulcea. 
  • Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Delta Dunării Tulcea, înfiinţat în anul 1970, are ca obiect principal de activitate efectuarea de cercetări fundamentale şi aplicative în domeniul ecologiei şi protecţiei mediului.

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea a lansat o licitație deschisă pentru încheierea unui acord-cadru având ca obiect „Studii știițifice pentru evaluarea speciilor de interes cinegetic din perimetrul Rezevației Biosferei Delta Dunării, pentru  anii 2023-2026“, pentru o perioadă de 48 luni. 

Pe data de 14 iulie 2022, contractul a fost atribuit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare "Delta Dunării" - INCDDD - Tulcea, valoarea achiziției fiind de 400.000 lei.

Ulterior, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare "Delta Dunării" - INCDDD - Tulcea a obținut mai multe contracte subsecvente: 

- Studiu stiintific pentru evaluarea speciilor de interes cinegetic din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delat Dunarii, pentru anul 2023, atribuit pe 21 iulie 2022, în valoare de 100.000 lei.

- Studiu știițific pentru evaluarea speciilor de interes cinegetic din perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunarii pentru anul 2024, atribuit pe 30 august 2023, în valoare de 100.000 RON

- Studiu știițific pentru evaluarea speciilor de interes cinegetic din perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunarii pentru anul 2025, atribuit pe 13 septembrie 2024, în valoare de 100.000 RON.


Despre Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Delta Dunării Tulcea


Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Delta Dunării Tulcea, înfiinţat în anul 1970, are ca obiect principal de activitate efectuarea de cercetări fundamentale şi aplicative în domeniul ecologiei şi protecţiei mediului, având ca scop fundamentarea managementului în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării şi în alte zone umede de interes naţional şi internaţional pentru conservarea biodiversităţii şi pentru dezvoltarea durabilă.
Ca rezultat al expertizei oferite şi a contribuţiei la programele de cercetare şi dezvoltare locale, regionale şi naţionale, INDD a fost nominalizat ca:

- Centru de Excelenţă pentru Delte şi Zone Umede
- Centru Naţional de Referinţă pentru Clasele de Utilizare a Terenurilor şi Pescării
- Consilier ştiintific al Ministerului Mediului şi Dezvoltării Durabile pentru implementarea reţelei Natura 2000 în România
- Centru de Informare Tehnologică pentru Delta Dunării al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică.
Relevanţa activităţii institutului pentru problemele de dezvoltare ale mediului local/regional/naţional şi internaţional este susţinută de statutul Deltei Dunarii ca arie protejată şi de programele şi convenţiile internaţionale la care România a aderat.

NCDDD participă, în calitate de partener în consorţii, la proiecte finanţate de Comisia Europeană în cadrul Programelor Cadru ( PC 4 – 1 proiect, FP 5 – 3 proiecte, FP 6 – 6 proiecte) precum şi în proiecte finanţate prin alte programe şi fonduri (PHARE, SOCRATES, COST, LIFE).
Principalii beneficiari ai rezultatelor cercetărilor efectuate de INCDDD sunt:

- Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile
- Administraţia Naţională ‘Apele Române’
- Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului
- Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură
- Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării
- Comunitatea Europeană
- IMM-uri

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Licitații Tulcea: Hiperline Utilaj SRL va reabilita Cantonul Dunăvăț. Contractul atribuit de ARB Delta Dunării (DOCUMENT)


Licitații Tulcea: Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării cumpără combustibil pentru energie și încălzire. Detalii despre firma câștigătoare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii