Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea a atribuit un contract de 400.000 de lei pentru repararea și întreținerea autospecialelor, autovehiculelor și microbuzelor din dotare (DOCUMENT)

ro

21 Oct, 2024 17:00 201 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: ZIUA de Constanța

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Tulcea a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția lucrărilor de reparare și întreținere a autospecialelor, autovehiculelor și microbuzelor, ce aparțin IPJ Tulcea.
 
Potrivit e-licitatie.ro, autoritatea contractantă intenționează să încheie un acord cadru valabil pe o perioadă de 12 luni de la data intrării în vigoare, în baza căruia se vor achiziţiona servicii de reparare și întreținere a autospecialelor, autovehiculelor și microbuzelor din cadrul I.P.J. Tulcea, în conformitate cu prevederile caietului de sarcini.
 
Anunțul a fost transmis Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pe data de 17 octombrie 2024.
 
De asemenea, solicitările de clarificări din partea posibililor ofertanți se vor face cu 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, iar autoritatea contractantă va răspunde, în mod clar și complet, tuturor solicitărilor de clarificare cu 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea estimată a contractului este de 405.810 lei, iar societatea comercială ofertantă câștigătoare este CONVENABIL S.R.L.

Anunțul de atribuire simplificat poate fi parcurs în secțiunea Documente.
 
Despre CONVENABIL S.R.L.
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 1995 și are sediul social în municipiul Tulcea, județul Tulcea, pe Șoseaua Barajului, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „întreținerea și repararea autovehiculelor”.
 
În funcția de asociat unic și administrator se află MAUNA GIGI, ce deține o cotă de 100% din capitalul social al companiei.
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 13.251.594 lei, profit în valoare de 1.568.470 lei și un număr mediu de 71 de salariați.
 
CONVENABIL S.R.L. figurează cu 6.714 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți contractante precum Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea și Școala Gimnazială Specială nr. 14 Tulcea, dar și 49 de contracte câștigate prin achiziții publice, pentru entități precum Garda de Coastă și Compania Națională de Transport al Energiei Electrice "TRANSELECTRICA" S.A.

&nbs p;
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
SAJ Tulcea scoate din conturi peste 2,3 milioane de euro pentru reparațiile și întreținerea autovehiculelor (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii