Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iris Trend SRL va spăla, dezinfecta şi călca lenjeria Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța (DOCUMENT)

ro

17 Sep, 2024 11:43 196 Marime text
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța
  • Obiectul acordului-cadru îl constituie achiziția servicii de spălătorie și de curățătrie uscată pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
  • Firma Iris Trend SRL este deținută de Osman Reihan – Dilek, care este și administrator.
 
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cumpără servicii de spălătorie și de curățătorie uscată. Contractul a fost atribuit pe data de 20 august societății Iris Trend SRL.
 
Obiectul acordului-cadru îl constituie achiziția servicii de spălătorie și de curățătrie uscată pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, conform Caietului de Sarcini care face parte integrantă din prezenta documentație de atribuire.
 
Cantitatea totala de Servicii de spălătorie și de curățătorie uscată estimate a fi prestate este de minim 1000 kg și maxim 168000 kg conform Caietului de Sarcini, în perioada 2024-2025. Valoarea minimă a unui contract subsecvent este de 534 lei fără TVA pentru 100 kg și cea maximă este de 112.140 lei fara TVA  ron pentru 21.000 kg.
 
 
Despre SC Iris Trend SRL
 
Conform termene.ro, firma are ca obiect de achiziție „spălarea și curățarea (uscată) articolelor textile și a produselor din blană”, funcționează din 2009 pe strada Amurgului nr. 33, Constanța. Firma este deținută de Osman Reihan – Dilek, care este și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Osman Reihan – Dilek mai este asociat în Rey Perfect Clean SRL.
 
SC Iris Trend SRL a obținut, prin negociere directă, 44 de contracte de la  autorități publice locale. Printre acestea se numără: Școala Gimnazială Nr. 6 „Nicolae Titulescu”, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța,  Ministerul Apărării Naționale - UM 02145 Constanța, Grădinița cu Program Prelungit Mugurel, Universitatea Maritimă din Constanța și altele.
 
SC Iris Trend SRL a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri de 628.630 de lei, un profit de 4.107 lei și cinci angajați. De asemenea, în anul 2023, firma a realizat o cifră de afaceri de 833.567 lei, 7 salariați, o pierere de 103.266 lei și datorii de 638.127 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit și informații de pe termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Cumpărare directă: Iris Trend SRL, contract cu o unitate militară din Constanța pentru servicii de spălătorie articole textile (DOCUMENT)
 
Echipamentele și dotările achiziționate de Primăria Constanța, în contextul Covid-19, transmise Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii