Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Primăria Topraisar oferă 250.000 de lei pentru servicii de proiectare a conductelor de gaz (DOCUMENT)

ro

18 Aug, 2024 12:05 213 Marime text


Primăria Topraisar, din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o societate comercială din București pentru achiziția serviciilor de proiectare a conductelor.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în achiziția de „Servicii intocmire DTAC si documentatii avize din CU”, necesară pentru obținerea autorizației de construire (DTAC), pentru înființarea rețelei de distribuție gaze naturale, adaptată la sursele de finanțare (PNI Anghel Saligny, etc.).,inclusiv documentațiile pentru obținerea avizelor ce vor fi solicitate prin certificatul de urbanism.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 250.000 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este GAZMIND SRL.
 
Despre GAZMIND SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială GAZMIND SRL a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în București, strada Zorileanu Mircea Mr.av., Nr. 36, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat”.
Asociați în societate sunt Atitienei Mihăiță, care administrează firma și care deține 83,33% din capitalul social, precum și Atitienei Diana, cu o cotă de 16,67% din capitalul social.
 
Atitienei Diana mai este asociat al Land Advisor SRL cu 50% din capitalul social și titular Întreprindere Individuală Atitienei Diana.
 
Atitienei Mihăiță mai figurează ca administrator și asociat cu 50% din capitalul social al Land Advisor SRL.
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 6.848.506 lei și profit în valoare de 2.217.166 lei,la un număr mediu de 13 de angajați.
GAZMIND SRL figurează cu 167 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru autorități contractante precum Comuna Lăzăreni din Bihor, comuna Derna (Bihor) ori comuna Popești (Bihor).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Licitații Constanța Școala din Movilița, reabilitată cu bani din PNRR. Primăria Topraisar a semnat cu Air-Company SRL și Zethouse Development SRL (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii