Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație la Spitalul Județean Constanța Mentenanța echipamentelor din dotarea Secției de Radiologie și Imagistică costă peste 8 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

19 Oct, 2024 16:04 121 Marime text
  • Contractul „Mentenanță echipamente din dotarea Sectiei de Radiologie și Imagistică Medicală“ este scos la licitație de
Spitalul Clinic Județean Constanța. Ofertele pot fi depuse până pe data de 25.11.2024, ora 15:00 pentru toate loturile, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași ora, în SEAP. Durata contractului în valoare estimată de 8.085.799,84 lei este de 48 luni.
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța va achita peste 8 milioane de lei pentru mentenanța echipamentelor din dotarea Secției de Radiologie și Imagistică.
 
În acest sens, unitatea sanitară va organiza și desfășura o porcedură publică pentru atribuirea contractului „Mentenanță echipamente din dotarea Sectiei de Radiologie și Imagistică Medicală“, compus din două loturi: lot 1 - Mentenanță RMN 1.5T Signa Explorer și Lot 2 - Mentenanță CT Revolution.
 
Durata contractului în valoare estimată de 8.085.799,84 lei este de 48 luni. Ofertele pot fi depuse până pe data de 25.11.2024, ora 15:00 pentru toate loturile, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași ora, în SEAP. Operatorii economici ce depun oferta trebuie sa dovedească o forma de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se afla în nici una dintre situațiile de anulare a constituirii, precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului.
 
Mentenanța reprezintă ansamblul tuturor acțiunilor tehnice, administrative și manageriale, pe parcursul ciclului de viață al unui echipament/sistem pentru menținerea sau restabilirea/readucerea acestuia într-o stare în care să-și poată îndeplini funcția impusă/necesară.
 
Responsabili de atribuirea procedurii
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: manager – ec. Ionescu Ionut-Cornel, director financiar contabil - ec. Constantin Valerica, director medical - dr. Prazaru Marius Dragoș, director îngrijiri - as. licențiat Mihailescu Petruș, șef Serviciu Achiziții – ing. Cobzaru Laura, Serviciul Achizitii - referent - jr. Mănăstireanu Sabina, Serviciul Achiziții – ec. Kaminschi Ioana, consilier juridic – jr. Săndulescu Mariana, consilier juridic – jr. Gherghina Carmela Endora, medic șef Secție Radiologie – conf. dr. Radu Baz Octavian, medic Secție Radiologie – dr. Niscoveanu Cosmin, as.sef.radiologie – as.Buica Adina, as.Demir Zelia – asistent radiologie.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participa re la licitatie.
 

Citește și:
 
Consilierii județeni votează acordarea de stimulente pentru personalul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța: Spitalul Clinic Județean de Urgență, achiziție de Sistem multifuncțional și shaver ORL (DOCUMENT)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii