Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru înființare gospodărie de apă și extindere rețea de apă la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, Constanța

ro

16 Sep, 2024 14:24 395 Marime text
Ministerul Apărării Naționale - Unitatea Militară 02311 Constanța organizează o licitație publicră pentru a atribuit contractul ce vizează extinderea rețelei de alimentare cu apă în Cazarma 888 Mihail Kogălniceanu, dar și de înființare de gospodărie de apă potabilă.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 1 noiembrie 2024, iar valoarea estimată a achiziției este de 1.089.937 lei. Prin acest contract se vor achiziționa servicii şi lucrări (întocmire proiect tehnic de execuție cu detalii de execuție (P.Th.+D.D.E.), documentații tehnice pentru obținerea avizelor și autorizațiilor, inclusiv obținerea acestora, documentație tehnică pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.), documentație tehnică pentru organizarea execuției lucrărilor (D.T.O.E.), verificare tehnică a documentațiilor tehnice , execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada derulării contractului.
 
Persoanele cu funcții de decizie în cadrul AC sunt: col. Nicolae-Gigi Badea, P.C.C. Adina Draghici , Lt. Js Anca-Madalina Trandafir , P.C.C. Cristian-Alexandru Jitea , Col. Emil-Costin Stoica , P.C.C. Maftei Cristina-Letitia ,Slt. Eduard Catalin Pirvan , Slt. Ovidiu Nicolae Corici , Slt. Eduard Constantin Serban, Cpt. Cristian Marian. Vor fi excluși din procedura de atribuire toți ofertanții care se afla în situațiile prevăzute la art. 60, 164, 165 și 167 din Legea nr. 98/2016.
 
Rețeaua existentă de alimentare cu apă potabilă și canalizare din cazarmă este subdimensionată, ceea ce conduce la posibilitatea asigurării condițiilor optime de funcționare a Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu. Pentru alimentarea cu apă a noilor consumatori la debitul și presiunea de serviciu, este necesară prevederea unei gospodării de apă potabilă.
 
 PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro

Citește și:

 
 Gut Enise SRL și Pastry Tin'Tin SRL, chemate în instanță de două persoane fizice. La mijloc un teren, situat în zona Promenada Năvodari (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii