Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Drumuri Județene Constanța SA închiriază mașină pentru marcaje rutiere. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

ro

05 Sep, 2024 20:57 153 Marime text
Foto: PexelsSocietatea Drumuri Județene Constanța SA a lansat un anunț de participare la licitație pentru închiriere utilaj specializat – mașină pentru marcaje rutiere, inclusiv operator utilaj, combustibil utilaj, personal auxiliar necesar pentru execuție premarcaj și semnalizare lucrare și mașină de însoțire cu platforma de deplasare utilaj, necesara pentru execuția marcajelor rutiere pe drumurile din județul Constanța.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea contractului este estimată la 269.500 RON. Licitația va avea loc la data de 11 septembrie 2024, la ora 11:00.

Contractul prevede închirierea unui utilaj specializat – masină pentru marcaje rutiere, inclusiv operator utilaj, combustibil utilaj, personal auxiliar necesar pentru execuție premarcaj și semnalizare lucrare și masină de însoțire cu platformă de deplasare utilaj, necesară pentru execuția marcajelor rutiere pe drumurile din județul Constanța, pentru o suprafață de 24.500 mp.

Despre Drumuri Județene Constanța SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 5 septembrie 2024, Drumuri Județene Constanța SA a fost înființată în anul 1993, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor“.
 
Pachetul de acțiuni al Drumuri Județene Constanța SA este deținut 100% de Județul Constanța.
 
În 2023, Drumuri Județene Constanța SA a avut cifră de afaceri de 68.021.047 lei (în creștere cu 7% față de 2022), un profit de 4.670.791 lei (scădere de 44%), iar numărul mediu de angajați a fost 312 (creștere de 6%).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Ședință CJ Constanța pentru numirea administratorilor provizorii la Drumuri Județene SA (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii