Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța O firmă căreia i s-a cerut insolvența a câștigat un contract de peste 730.000 de euro cu Primăria Medgidia (DOCUMENT)

ro

05 Sep, 2024 17:00 205 Marime text
Primăria Medgidia. Foto: ZIUA de Constanța
  • Firma câștigătoare este Socub SRL
  • Conform termene.ro, platformă consultată joi, 5 septembrie 2024, firmei Socub SRL i s-a cerut isolvența, conform dosarului 2717/121/2024 înregistrat pe 4 septembrie 2024 la Tribunalul Galați
 
Primăria municipiului Medgidia, județul Constanța, a atribuit pentru suma de 3.639.470 de lei (peste 730.000 de euro) contractul „achiziționare mobilier pentru săli de clasă, laboratoare informatică, laboratoare științe, cabinet școlar și psihopedagogic” din cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din municipiul Medigidia, județul Constanța”.
 
Potrivit descrierii succinte, proiectul se va derula în Municipiul Medgidia, jud. Constanța pentru instituțiile de învățământ care au nevoie de finanțare pentru susținerea cheltuielilor cu mobilier școlar, dotare laboratoare, inclusiv laborator de informatică, cabinete școlare, Săli de sport pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional. Unitățile de învățământ sunt în grija administrativă a Solicitantului, UAT Municipiul Medgidia.
 
Obiectivul general constă în primul rând în asigurarea accesului elevilor din cadrul instituțiilor de învățământ din Municipiul Medgidia la procesul de învățare în mediul școlar prin:
- dotarea sălilor de clasă cu mobilierul necesar procesului didactic
- înființarea/dotarea de laboratoare de științe și a cabinelor școlare cu mobilier.
 
Durata contractului este de trei luni.
 
Firma câștigătoare este Socub SRL.
 
Contractul a fost încheiat pe 14 august a.c., iar pe 2 septembrie a fost publicat în SEAP.
 
Despre Socub SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată joi, 5 septembrie 2024, firmei Socub SRL i s-a cerut isolvența, conform dosarului 2717/121/2024 înregistrat pe 4 septembrie 2024 la Tribunalul Galați.
 
Socub SRL este debitor, iar Smart Financial Business SRL este creditor.


 
Socub SRL are sediul în județul Galați, a fost fondată în anul 2006 și fabrică mobilă.
 
În ultimul an fiscal, firma a realizat o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei, un profit de peste 700.000 de lei și a avut 18 angajați.
 
Asociat și administrator este Buca Costel.
 
Potrivit RECOM, el figurează și în firmele Sogood Furniture SRL și Gelama Furniture SRL.
 
Conform termene.ro, Socub SRL are 18 achiziții directe și 50 de licitații câștigate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații Tulcea Primăria Grindu cumpără mobilier și materiale didactice, în valoare aproximativă de 300.000 de lei (DOCUMENT)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii