Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul de Artă „Lucian Grigorescu“, reabilitat de Giorox Activ SRL și Katar Conneg SRL. Primăria Medgidia va achita peste 9 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

04 Sep, 2024 17:00 153 Marime text
Muzeul de Arta Medgidia
  • Contractul „Execuție lucrări în cadrul obiectivului de investiție „Renovare integrată a Muzeului de Artă «Lucian Grigorescu» în Municipiul Medgidia” a fost atribuit pe data de 22 august firmelor Giorox Activ SRL și Katar Conneg SRL.
  • Valoarea contractului atribuit este de 9.466.343,61 lei.
  • Nicolae Topalu este asociat unic și administrator al Giorox Activ SRL.
  • Cioncu Ramona-Daniela este asociat unic, iar Melniciuc Gabriel-Andrei – administrator în Katar Conneg SRL.
 
 Municipiul Medgidia a anunțat în SEAP numele firmelor care vor renova Muzeul de Artă „Lucian Grigorescu“. Contractul „Execuție lucrări în cadrul obiectivului de investiție „Renovare integrată a Muzeului de Artă «Lucian Grigorescu» în Municipiul Medgidia” a fost atribuit pe data de 22 august firmelor Giorox Activ SRL și Katar Conneg SRL. Valoarea contractului atribuit este de 9.466.343,61 lei.
 
Proiectul are ca obiectiv îmbunătățirea infrastructurii în clădirile publice care să asigure o creștere a ocupabilității, numărului de vizitatori și creearea unui spațiu de recreere, educare și promovare ale valorilor artistice și de creație.
 
Clădirea reabilitată va beneficia de un consum redus de energie și limitarea emisiilor de gaze cu efect de seră. În clădirile din România consumul specific de căldura și apă caldă menajeră este dublu față de clădirile din Europa de Vest și prin urmare, există o rată ridicată de emisfere de poluare. Potențialul de economisire al energiei în clădirile publice ar putea fi tradus în economii semnificative de combustibil convențional.
 
Implementarea măsurilor de eficiență energetică în infrastructura educațională va duce la îmbunătățirea condițiilor de viață a populației prin:

- îmbunătațirea condițiilor de confort interior;
- reducerea consumurilor energetice;
- reducerea costurilor de întreținere pentru încălzire și apă caldă menajeră;
- reducerea emisiilor poluante generate de producerea, transportul și consumul de energie;
- eficientizarea modalității de organizare a actului educațional prin crearea de condiții optime.
 
Clădirea în care funcționează muzeul din Medgidia are un regim de înălțime P+1E, o suprafață construită de 626 mp, o suprafață desfasurată de 1246 mp. Terenul pe care se află muzeul are o suprafață de 2.383 mp.
 
Construcția propusă spre renovare integrată se încadrează în: categoria C de importanță, conform HGR 766/1997; clasa de importanta II, conform P100/1996; gradul de rezistenta la foc II, conform P118/99.
 
La sfârșitul contractului de execuție, toate lucrările trebuie să fie realizate conform documentației de proiectare aprobată.
Numărul de zile înainte de termenul-limită pentru primirea ofertelor, până când Ofertanții pot solicita clarificări – 7 zile. Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP (e-licitatie.ro).

Răspunsul Autorității contractante la  solicitările de clarificari va fi transmis în a 4-a zi, înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Realizarea lucrărilor se va efectua în conformitate cu prevederile caietelor de sarcini, în termen de maxim 12 luni de la data înscrisă în ordinul de începere a lucrărilor și numai după încheierea procesului verbal de predare a amplasamentului lucrării. Emiterea ordinului de începere și predarea amplasamentului lucrărilor se vor face ulterior constituirii, de către Executant, a garanției de bună execuție. Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 60 de luni (5 ani) –de la data semnării procesului-verbal de recepție la terminarea lucrărilor și până la data semnării procesului-verbal de recepție finală.
 
 
Despre Giorox Activ SRL
 
Potrivit Termene.ro, firma Giorox Activ SRL are sediul în Cernavodă, județul Constanța, a fost fondată în anul 2019 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Nicolae Topalu este asociat unic și  administrator.  Nicolae Topalu mai apare în Actual Management Consult SRL
 
Firma Giorox Activ SRL și-a adjudecat, prin negociere directă, 10 contrate de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Ministerul Apărarii Naționale - Unitatea Militară 02311 Constanța, Penitenciarul Poarta Alba, Școala Gimnaziala nr.29 "Mihai Viteazul" Constanța,  Școala Gimnazială nr. 8 Constanța, SC Utilități Publice Cernavodă SRL, Orașul Murfatlar și altele.
 
De asemenea, Giorox Activ SRL a câștigat zece licitații organizate de autorități publice locale, printre care: Municipiul Medgidia,  Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea", Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Orașul Cernavodă și altele.
 
În 2023, Giorox Activ SRL a declarat o cifră de afaceri de 24.658.763 lei, 44 de salariați și un profit de 236.611 lei.

 
Despre Katar Conneg SRL

 
Înființată în anul 2018, firma are sediul pe strada Florilor, Nr. 5, Negrești, Județul Vaslui și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Cioncu Ramona-Daniela este asociat unic, iar Melniciuc Gabriel-Andrei - administrator
 
Cioncu Ramona-Daniela mai este asociat în Conedil Iași SRL, SHDT Holding SRL Iași,  Energy Capital Finance IFN SA București, CIBOCO SRL Vaslui.
 
Melniciuc Gabriel-Andrei mai este administrator în SHDT Holding SRL Iași și Stood Project SRL Iași. Katar Conneg SRL a obținut, prin negocierte directă, 3 contacte de la:  Comuna Probota, Comuna Ștefan cel Mare și Primăria Horlești, județul Iași. De asemenea, firma a câștigat 85 de licitații organizate de autorități publice locale.

Printre acestea se numără: Municipiul Iasi,  Municipiul Medgidia, Compania Națională de Investiții SA, Comuna Vinderei,  Comuna Timișești și altele.
 
În anul 2023, Katar Conneg SRL a declarat o cifră de afaceri de  93.770.942 lei, 84 de salariați și un profit de 3.060.032        lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

 
Giorox Activ SRL semnează un contract cu Primăria Murfatlar. Ce va furniza firma? (DOCUMENT)
 
Cumpărari directe Constanța Tonik Smart SRL va încasa peste 250.000 lei de la Primăria Medgidia. Ce contract a câștigat firma controlată de Gheorghe Stamate (DOCUMENT)
 
Locuințele pentru tinerii din Medgidia, județul Constanța, construite de Draft Construct SRL. Firma va încasa peste 15 milioane de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii