Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Școala Gimnazială din Ciocârlia, dotată cu mobilier de peste 300.000 lei de firma Logi Bic SRL (DOCUMENT)

ro

11 Aug, 2024 10:52 234 Marime text
Ciocarlia - mobilier scolar. Sursa foto - freepik.com
  • Contractul „Furnizare de mobilier școlar pentru sălile de clasă, mobilier pentru cabinetul psihopedagogic și mobilier pentru laboratorul Multidisciplinar pentru proiectul investițional «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Nr. 1 Ciocârlia, județul Constanța»” a fost atribuit pe 6 august de Primăria Ciocârlia societății Logi Bic SRL.
  • Valoarea totală a contractului este de 337.084 lei.
  • Aurora și Constantin Teodorescu sunt asociații firmei, cu câte 50% din capitalul social fiecare. Constantin Teodorescu este și administrator.
 
Primăria Ciocârlia a anunțat pe SEAP numele agentului economic care și-a adjudecat contractul privind dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Nr. 1 Ciocârlia, județul Constanța.

Asftel, contractul „Furnizare de mobilier școlar pentru sălile de clasă, mobilier pentru cabinetul psihopedagogic și mobilier pentru laboratorul Multidisciplinar pentru proiectul investițional «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Nr. 1 Ciocârlia, județul Constanța»” a fost atribuit pe 6 august societății  LOGI BIC SRL. Valoarea totală a contractului este de 337.084 lei.
 
Pentru realizarea obiectivului de investiții „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și pentru realizarea obiectivului de investiții „Dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale a Școlii Gimnaziale nr 1 Ciocârlia, județul Constanța” este necesară achiziționarea obiectelor de mobilier pentru dotarea unităților de învățământ:

• mobilier școlar pentru sălile de clasă,
• mobilier școlar pentru sălile de grădiniță,
• mobilier pentru cabinetul psihopedagogic,
• mobilier pentru laboratorul Multidisciplinar.

Achiziționarea descrisă mai sus contribuie la îndeplinirea obiectivului general propus prin intermediul Planul Naţional pentru Redresare şi Rezidenţă - Componenta C 15: Educaţie, Investiţia 9. Asigurarea echipamentelor şi a resurselor tehnologice digitale pentru unităţile de învăţământ, Investiţia 11. Asigurarea dotărilor sălilor de clasă şi a laboratoarelor/atelierelor şcolare din sistemul
preuniversitar.
 

Despre Logi Bic SRL

 
Conform termene.ro, Logi Bic SRL a fost înființată pe 8 noiembrie 2000, are sediul pe strada Verde nr. 17, în Constanța și obiectul de activitate este „fabricarea de mobilă n.c.a.”.
 
Aurora și Constantin Teodorescu sunt asociații firmei, cu câte 50% din capitalul social fiecare. Constantin Teodorescu este și administrator.

Pogtrivit termene.ro, Aurora Teodorescu mai este asociat și administrator în Market Expert SR. Constantin Teodorescu mai este asociat și administrator în  T&M Dropia SRL și asociat în Market Expert SRL
 
Logi Bic SRL a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri egală cu 6.387.646 de lei, un profit egal cu 70.109 lei și 49 de salariați.
 
Conform termene.ro, Logi Bic SRL a câștigat 135 de cumpărări directe și trei licitații publice. Printre autoritățile publice cu care a semnat Logi Bic SRL se numără: Club Sportiv Victoria Cumpăna, Autoritatea Navală Română, Centrul de Asistență Medico-Socială, Comuna Castelu și altele.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Licitații Constanța. Logi Bic SRL va dota, cu peste 100.000 de euro, unitățile școlare din comuna Nicolae Bălcescu (DOCUMENT)

Licitații Constanța: Primăria 23 August a cumpărat mobilier școlar. Iată de la cine (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii